[[QYQA'S]]

Friday, January 1, 2010

TAHUN CHOMEL...2010



ASSALAMUALAIKUM...SALAM 1MALAYSIA..

wOHAAAAAA...haruslah seronok sebab dah masuk tahun barukan?
countdown sana sini.But qyqa just dok rumah n tgk tv..
hurm..tv jer lah yang tak boring nak pandang qyqa..
err..qyqa yang pandang dia kan?
eheh..x kisahlah weyh!!!

banyak sebenarnya kenangan yang terlakar dalam 2009...
x kiralah dalam dunia realiti mahupun dunia maya ni..BLOGGING!!!!

kejayaan yang sweet...
pasukan bahas sekolah qyqa menang bahas peringkat daerah.
Kiranya kitorang masih kekalkan kejayaan dulu..
walaupun masuk peringkat negeri tewas...
tapi x kisah!!!
n...
qyqa dapat ANUGERAH PEMBAHAS TERBAIK..~harus kembang 2 mangkuk!!!
thanks to sifu nana yang bersusah payah melatih kami ni....
sifu nana yang ngetop!!!
thanks sifu!!!
then..
menda ye????
entahlah..
oh ya!!!!
qyqa masih lagi dapat anugerah cemerlang untuk tahun 2009...
harap tahun depan dapat graduasi n dapat ANUGERAH PENGETUA...
nak dapat bukan senang...
kena dapat straight A dalam peksa..
eheh!!!
stop!!!
pa lagi ekkkk????

BLOGGING...
i'm so happy...
ramai kengkawan dapat....
banyak pengalaman...
luas pemandangan..
yang palaing qyqa seronok...
novel CHOMELNYA CHENTA diterima ramai..
ramai ker???
errr kalau lebih dari sorang tu kira ramailah kan????
he3...
qyqa amat hargai bila kengkawan drop komen...
qyqa sangat hargainya...
komen2 tu banyak bagi peransang untuk qyqa....
n qyqa nak minta maaf andai selama tahun 2009 ni qyqa ada terkasar bahasa ataupun menyakitkan hati sesapa jer..
percayalah...itu bukan disengajakan....

harapan qyqa untuk 2010 ni...
mestilah nak yang lebih baik...
hope qyqa akan lebih rajin...
lebih penyabar...
lebih tawadhuk..
lebih riang..
lebih cun...~ayark!!!!
n semuanya lebih sifat2 positif..

1.nak dapat result cun dalam SPM~11 A'S...INSYAALLAH..
2.nak kurangkan berat badan~banyak kali dah azam ni..entah bila nak berjaya.huhuhu

akhir kalam...
doakanlah sahabatmu ni ya....
HIDUP ISLAM!!!!
TAKBIR!!!
ALLAH HU AKHBAR!!!

wassalam...

3 comments:

cicakgirl said...

Salam qyqa :D
Semoga segala impian yang diimpikan menjadi kenyataan..amiinnn
Tahniah, sbb dpt anugerah pembahas terbaik dan anugerah kecemerlangan 2009!:D
selamat maju jaya dlm hidup!

qyqa said...

salam cicakgirl....
amin.....
trima kasih....
to cicakgirl...
smoga maju jaya juga...

Azlin197 said...

HAI .... my dear Qyqa ...
TQ coz nama ku ada dlm ingatan mu ..
ha ha ha....
kenangan manis jugak buat cg coz 2 tahun bahas sek kita masuk sampai negri ....cgu pun malu kena puji ngan cgu lain walhal korang yg susah payah masuk bahas...

kuat kan azam tahun 2010 ... make it real ...

Mesti dpt 11 A tau......... nanti sifu bg hadiah ....

Miss U Always ...lama tak jumpa kat sek kan...
lama tak jumpa di kuarters kan.. tp jumpa gak kat dlm blog kan.......

Doa ku bersama mu ........

There was an error in this gadget