[[QYQA'S]]

Wednesday, May 18, 2011

Hoi Penulis Chomelnya Chenta!!!!!!!!!!!!


"Bedebah punya penulis! Kata nak siapkan cerita, tapi nan hado!!!!!!!!" -emo


Assalamualaikum kesayangan saya.. ^^

Dialog diatas sekadar rekaan semata-mata.hehe.

Iya, qyqa masih lagi x siapakan manuskrip chomelnya centa. wuuuuu. dasar pemalas. aura nak menulis memang dah hilang sama sekali. entah bila nak siap. rasanya qyqa dah taip x sampai separuh kot. aiisshhhhh. memang hampeh punya budak kan, 5 bulan cuti tapi x boleh nak siap. teruk teruk. =.='


kau jaga anak ker????
-emo

err.. x tapi saya jaga adek saya. (^.^) <------muka comei

bedebah!!!


cepat sambung lepas ni!!! -emo lagi


tapi saya nak sambung belajar pula lepas ni..

bedebah!!



iya, qyqa nak sambung belajar lepas ni. And thanx pada yang sudi bertanya. rasa ada orang caring gituh. \(^.^)/


kelik untuk demok


qyqa nak sambung study kat Kolej MARA Kulim Kedah. iya, jadi budak matrik yg katanya super sibuk selama setahun. Haiishh dengar kan orang cakap budak matrik ni busy gila.


Jadi... bilakah kau akan sambung cerita kau hah???


=.='



Doakan saya yer duduk sana rajin belajar. 23hb ni saya pergi. iya, hari senin ni. takut. harap-harap saya boleh adapt dengan cara hidup kat sana.



nak hempuk diri ni sebab maseh x boleh nak siapakan chomelnya chenta. sorry sorry okkkkk...


E-novel Links

^
|
|
|
|
|

nasib baik ada blog kat atas ni, boleh godek2 cari e-novel yg lain yang sangat syooookkk... ^^

pray 4 me keyh.. ^^
There was an error in this gadget