[[QYQA'S]]

Friday, January 22, 2010

Dan pemenangnya adalah....

ASSALAMUALAIKUM....
wuuuuuhaaaaaa.....
baru balik dari merentas desa...
agak penat....
sebab qyqa lari...
hahaha...
agak2 qyqa menang x????
eeerrrrr....
memang menang....
tapi x tersenarai antara 25 peserta perempuan bawah 18 tahun yg terawal..
seperti jangkaan...
memang kategori perempuan dimonopoli oleh kawan2 dari kaum asli...
hebat!!!
mereka sangat hebat..
ada stamina tinggi...
kalau budak lelaki pula..
yg monopoli budak melayu....
yg dapat first untuk lelaki bawah 18 tahun tu memang hebat pon...
atlet sekolah...
tapi dia da upper six...
err...
cam ne tu???
boleh juga kot sebab x cukup 19 lagi...~agaknya...

secara keseluruhannya...
rumah PERDANA agak kurang menonjol...
adeh...sedih tau...ho3.....
untuk keseluruhan....

tempat ke-3:
WAJA..

tempat ke-2:
KEMBARA..







DAN JOHAN MERENTAS DESA KESELURUHAN........
WIRA.....


huhuhu..mana perdana?????
malangnya,PERDANA dan satria x dapat tempat....hurm...
tapi...walaupun kalah merentas desa..
ada lagi peluang nak menang acara lain...
ini baru permulaan!!!!!!

dan cik qyqa????
memanglah sangat.....
awal jer lari lepas tu...
den da x larat!!!!!
jalan juga.....
tapi qyqa tetap seorang pemenang....
pemenang untuk diri sendiri~ayat memujuk...

jadi...
jom lah tengok ckit gambar yg sempat diambil dgn handset...
jd gambarnya x lawa sangat....
shhhhh....
bdk2 SMSIS...
jgn cter kat SIR ALVIN DAN SIR MAKBUL pula...
hahahaha...
enjoyz....







*nilah semangat 1MLAYSIA....berjalan sama2 x kira kaum...


*penjaga check point yg cun n comei..Tiha n Dyba..
ceh!!!meka sempat lagi nak posing ye...

*athirah yg semangat....DIa cakap "jangan ambil gambar aku.aku bukan mawi.."



*la..saper pula ni????x kenal...tangkap jer lah gambar...cun juga..
eh..apasal tengok belakang???


*nurul n aishah..bajet comellah tu..nak tangkap gambar pon payah...muka dua2 dah macam sotong bakar..


*umie...mula2 lari terserempak dgn dia.alih2 dia dah berlepas kat mana ntah...
yg penting..pakai baju ungu walaupun rumah wira..


*muka2 penat yg dah sampai ke penamat..
akma,umie dan atin...
depa tanya qyqa nombor baper???
nombor 1 arrr...hahaha




*ceh..gambar aishah paling menyerlah..org len malas nak posing..penat.
kecuali tirah yg pura2 pegang buku..hahaha...




kesimpulannya...
arrh..
malas nak buat kesimpulan.
rasa macam kena buat rumusan pula!!!!he3...

adious....

WASSALAM...

6 comments:

.chherap. said...

hahha
mane perdana?
kembara 2nd runner up tuh.

Aisha @ Sara Hamza said...

ahahahah okay la tue qyqa....juara untuk diri sendirik......hehe tapi ari nie mmg rasenye ari merentas desa sbb skola kat umah akak pun ade program merentas desa...tp bukanla cm qyqa nyer skola...merentas desa sampai ke highway...die org merentas desa melalui rumah org...kahkahkah....skola qyqa kat ner eh...santek tol la tmpt yg korg pi merentas desa tuh!

qyqa said...

chherap...
ha...bongkak ye...
biar..
taper taper..
wait n see..
perdana akan menjajah!!!
hahahaha~ketawa kejam

qyqa said...

kak ecah..
aaaa...
syg kak ecah sbb setuju dgn qyqa..he3..
awal tahun memang skolah selalu buat sukan..
kalu ikutkan,tahun2 dulu kami merentas desa masuk hutan..
tapi tahun ni special sikit sbb guna highway..
skolah qyqa kat gerik..
area kg air panas..
tu cam cantik ckit..
cam kat cameron..=p perasan...

Ridhwan Muhamidon said...

salam...
best tol rentas desa..
alahai...,dpt join kn best

qyqa said...

salam..
memang bes3...
tp penat ckt..

There was an error in this gadget