[[QYQA'S]]

Thursday, January 14, 2010

KENAPAKAH??????




ASSALAMUALAIKUM...

he3...
entah apa mimpi entah nak tulis blog ni...
rasa bosan hari ni...
walaupun kerja sekolah melimpah ruah tak hingat tapi daku tetap rasa bosan..
hushhh...
baru 2 minggu buka sekolah dah rasa bosan tau!
errr...
sebenarnya ni bukan soal bosan dengan sekolah tapi entahlah...

akhir2 ni perasaan daku jadi x menentu la...
rasa cam pelik sana sini..
segala yang daku rancang mesti x jadi tau..

~daku cadang nak bangun awal pagi..daku kunci jam kat handset...bunyi kuat jer tapi telinga daku buat pekak jer n terus tidur..
alih-alih tetap bangun lambat juga..
jadi perancangan nak study awal pagi........HANGUS........HANGUS.....HANGUS.....

~daku cadang tak mau makan banyak sebab makan banyak akan menyebabkan daku ngantuk waktu belajar tapi....
masakan mak daku terlalu payah untuk ditolak...
sedap benor..
arrrhhhh...
jadi kesudahannya...
berat daku tak turun dan makin MANTOP dong.......


~daku cadang tak mau on line tapi daku tetap on line!!!!!!!!!!!!!he3......nak salahkan siapa?????????daku ler tu...eheh...

adeh adeh....see..banyak perancangan cam hampesssssssssssss....
aha!!!
nak salahkan diri sendiri jer lah...

daku pelik tentang sesuatu ni..
setiap malam,daku mesti sakit bahu tau....
sakit sangat...
kenapa ye????
kawan daku cakap mungkin magrain tapi ye ker???
oh...
tamaulah magrain....
tp okey jer bila daku tgk pc ni...
errr...
ada apa-apa cadangan x sebab apa daku sakit bahu ni?
sakit bahu ni menyebabkan daku payah nak menelaah....
kadang2 kepala daku pun pening.....

okey ler....
tu ja pon nak tulis...
hohohoho....

sebelum daku berakhir...
daku nak bagi teka-teki...

dalam banyak2 ikan,ikan apa yang ada bulu ketiak?????

ha...jawab jangan x jawab..siapa yang pandai mesti dapat jawab.tapi yg x dapat jawab bukan x pandai tapi x terpikir...huhuhu..daku pun x boleh jawab waktu disoal dulu...
n perlu diingatkan...
jawapannya bukan penjual ikan ye...
ini bukan tipu punya ikan..
ikan betul3...
ha...jawab jangan x jawab.....


wassalam...

p/s:pelik x qyqa guna daku..keikeikei....=)

5 comments:

Anonymous said...

hahahah.... qyqa.... setan tu qyqa, bila kita belajar ada ssahaja gangguan nya untuk kita. by the way tak chek up ke, siapa tahu asam urat -errr, ada ker asam urat kat bahu, entah ler, hehehe-... Syafakillah...

keSENGALan teserlah.. said...

haha..
susa nk berubah mengikut ape yg kite rncng weyh..
haha..slow2 sudah..tp jgn push..kang ko lagii tensi..
erkk,,migraine ade kene mngene ngn bahu ke?
cm plek je?
takan nerve ley smpai muscle kott?
ngaaaaaa....

ehem2..ikan ade bulu ketiak?haha..ikan bakar kott..wakakakkakaka...

qyqa said...

anonymous...
ha..memang setan tu...
susah nak lawan..
huhuhu..
asam urat???errr...mungkin penemuan baru!!!=)

qyqa said...

zatie...
memg pon...
aku x ada la tension tp tertekan...hahaha...
mungkin jg nerve aku ni spesial....ho3..

ehem!!!!
jwpan ko salah....he3

ie said...

sakit bahu... lau skit biasa2 mgkin sbb salah tdo.. tp lau serius.. mgkin bkaitan organ dlmn yg berada di sekitar dada iaitu jntung, paru2 dll. lau btrusn segera lh jupe Dr. bukn nk tkutkn Qyqa tp utk pngetahuan, kakak ie mninggal d usia 21 thn akbt barah paru2. die start ngn sakit bahu juga. so, jgn tkut jupe Dr. tatkala awl ni.

There was an error in this gadget