[[QYQA'S]]

Tuesday, September 7, 2010

Aidilfitri..

Assalamulaikum.

Hai semua.Dah berapa lama qyqa tak update blog?Cepat buka kalendar dan kira sampai tepat sekali dengan unit.Kalau unit salah jawapan salah*hoi kau ingat ni fizik ka???*cewiss.

Qyqa masih lagi tak boleh nak update chomelnya chenta sebab belum habis exam.Tapi trial dah lepas.Puhhh..wa cakap r..trial susal gila bagi orang malas dan baca buku malam sebelum exam.Tak tahulah result macam mana.Berdebor juga.Tapi biarlah dulu kisah trial tu sebab tujuan qyqa update blog ni tak ada kaitan pun dengan trial tu.Saja nak bagi mukaddimah.Apa?Dah bosan?Ok ok ok,kita beralih ke berita sukan.






Qyqa nak ucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR DAN BATIN..

kot selama qyqa menulis ni ada sakitkan hati sesiapa.Manusia biasa yang tak ada sifat maksum memang tak pernah terlepas dari sebarang dosa.Walau baik mana pun seseorang,secara tidak sengaja mungkin dia ada mengguriskan hati sesiapa.Tambah2 qyqa yg tak berapa nak baik nih.hehe

Beraya ni pada semua bakal2 Calon SPM(cepat terasa) jangan happy sangat.Ingat sikit SKIM PENDERAAN MENTAL masih menunggu.Ingatan ni memang ditujukan khas untuk qyqa juga yang berangan nak makan kuih banyak2 sampai badan dah debab ni.

Pada semua bloggers..terima kasih sebab sudi singgah blog qyqa.Sorry sangat qyqa dah tak aktif nak komen2 entri2 kome.Yang pasti nanti qyqa akan aktif seaktif aktifnya sampai badan kembali langsing kalah LIYANA JASMAY..-sebab dia kecil..maka nama pun kecil.



Pap!tersedar dari lamunan.

Sebelum mengundurkan diri buat masa yang lama lagi..qyqa nak berpantun.Boleh tak ni?Boleh tak?Arghhh..kau baca jer lah walaupun tak sodap..


Budak SPM nak pandu kereta,
Tapi lupa pula tak ada lesen,
Aidilfitri pasti merapatkan kita,
Bersama bermaafan tanda keikhlasan.

theeee..Wassalam.

Pesanan penaja:mainlah mercun banyak2..Kayakan tokey mercun dan cacatkan diri.Ayuh!!!
There was an error in this gadget