[[QYQA'S]]

Wednesday, February 24, 2010

Esok nak berjihad.

Assalamualaikum semuanya.

harap dalam keadaan yang sihat dan aman sejahtera~macam ayat nak hantar surat cinta jer gayanya.

ok,sekarang baru sempat nak menulis blog.

masuk hari sekolah,rasanya sangat busy sekali.

macam2 benda nak buat~tapi homework x complete juga.pelik!!!!

esok,25/2/2010...
jeng2...

pertama,STPM kua esok!!!!!
wah...berdebar x pada mereka yg ada kaitan?????
wish semuanya dapat result flying colour.
jangan lepas dapat result tu,flying crying plak kk........
harap F(hanya sifu nana yg tahu) resultnya pon meletup!!!!!~gaya adam n stacy.

kedua,kelas qyqa n kelas apa-ntah-da-lupa-yg-pasti-bukan-kelas-sains exam.
kelas qyqa exam BAT aka BAHASA ARAB TINGGI~bukan Bantai Aje Tau.
he3..
juga sekali dengan PQS aka PENDIDIKAN AL-QURAN AS-SUNNAH.
adeh...
spoil gila.
Bat dulu????
PQS sekali>?????
gila punya jadual weh.
patut selalu exam BM dulu.
ni?????
huhuhuhuhhhhhhhhh....
dan x aci pada mereka yg x exam hari esok!!!!!!!!
huwarh.....
tak apa,bak kata sahabat qyqa yang dah merantau jauh,nak pergi berjihad.
walaupun tak tersungkur dengan darah,tapi mungkin akan tersungkur dengan mata yang kuyu ala-ala garfield nanti.
tambah2 arab n pqs ni.
waktu panjang.............
membuatkan punggung kepanasan.
maka????
pura2 lah ke bilik air.

apa pun,harap doakanlah qyqa ye.
entah apa nak bantai kalau x tahu nak jawab.
exam ni akan berjalan sehingga hari jumaat sebelum cuti bulan 3 tuh...
wahaaaaaa...
wish me k.....




posing lagi????weh...nak exam ni!!!!!ntah-hape-ntah yg dibincangkan.nampak serius.sila lihat meja,berterabur.


ni lagilah.tido!!!!!!sebab dia baca novel sampai pukul 5 pg.bayangkanlah...tapi,dari satu sudut,membaca meningkatkan kosa kata~he3
seorang lagi yang dikenalpasti sedang tidur sewaktu misi berjalan.

seorang tersungkur.yang lagi 2 masih bertahan.

ehem...lagi sekali.CC perlu ditangguhkan.qyqa akan cuba post waktu cuti bulan 3 nanti.
keutamaan pada pelajaran kan..........
daaaaa...
wassalam.

Monday, February 15, 2010

Tag dari EMA.

ASSALAMUALAIKUM.

baik,mari terjah soalan yang ditagkan dari EMA CUN kepada QYQA.


Soalan 1 ~ Where is your cell phone ?

~MERATA-RATA.PERNAH HILANG SEBAB TAK INGAT.KALAU HILANG SUKA SANGAT SALAHKAN ADIK.TAPI,MY CELL PONE PENTING AS PENGGERA.KALU TAK...SUBUH TERBABAS!!!!

Soalan 2 ~ Relationship ?

~ONLY FRIENDS JALAH.TAK SUKA NAK RELATIONSHIP WAKTU SKOLAH NI.HE3.KALAU MAK TAHU,HABIS DEN!!!

Soalan 3 ~ Your Hair ?

~ERRRR..I WEAR TUDUNG SO..SECRET LA!!!!TAPI KALAU NAK AMBIL QYQA JD MODEL SUNSILK,SILAKAN!!!

Soalan 4 ~ Work ?

~PELAJAR.TAPI HARAP DAPAT JD DENTIST.KALAU CAKAP PASAL WORK SEKARANG...THAT MEAN HOMEWORK!!!!

Soalan 5 ~ You sister ?

~X ADA KAKAK OR ADIK PEREMPUAN.I AM A ROSE AMONG THE THORNS.

Soalan 6 ~ your favourite thing ?

~BENDA YG BOLE BT QYQA CUN SETIAP MASA!HAHAHAHA..ADA KER??SILA CERITA.

Soalan 7 ~ Your dream last night ?

~MIMPI PASAL BUDAK SEKOLAH.HELLO,SIBUK BETUL!!!QYQA NAK MIMPI ABANG TWILLIGHT TU..SAPER NAMA???ROBERT PATTINSON.

Soalan 8 ~ Your favourite drink ?

~TEH O AIS LIMAU.AIR KOSONG.(AMALKAN MINUM AIR KOSONG 8 GELAS SEHARI.IKLAN KEMENTERIAN KESIHATAN.)

Soalan 9 ~ Your dream car ?

~KERETA KATAK.I LIKE.KLASIK TAU.

Soalan 10 ~ Your shoes ?

~JANJI SEDAP PAKAI.HELLO,I HATE KASUT TUMIT TINGGI.BT QYQA NAMPAK LEBIH GALAH.

Soalan 11 ~ Your fears ?

~ALLAH YANG ESA.SATU-SATUNYA TUHAN YANG ADA.YANG LAIN PULA,BESALAH...PEREMPUAN..TAKUT..EEERRR..BUKAN TAKUT TAPI GELI CICAK!!!ADA BAD MEMORY.

Soalan 12 ~ What do you want to be after 10 years ?

~MANUSIA.NAK JADI MANUSIA YG BERGUNA N CAPAI CITA2 QYQA.DENTIST!!!!

Soalan 13 ~ Who did you hang out with last weekend ?

~JARANG KUA PON.BANYAK KAWAN DOK OSTEL.(ANAK DARA SUNTI.)

Soalan 14 ~ Missing ?

~NI MISSING HILANG KE RINDU???HILANG BARANG???QYQA HILANG 1 A WAKTU PMR DULU.8A 1B.CAN I GET IT BACK????RINDU????EEEERRRRR...

Soalan 15 ~ What are you thingking about right now ?

~EH..MALAS NAK FIKIR PASAL ORANG WAKTU TULIS BLOG.HAHAHA

Soalan 16 ~ Favourite colour ?

~PELANGI.CANTIK BUKAN??TP KALAU NAK NAMPAK QYQA PAKAI BAJU KALER PELANGI,SILA TUTUP MATA N MIMPI.HE3...

Soalan 17 ~ Love ?

~CINTAKU YG ABADI HANYA UNTUK ILLAHI.RINDU UNTUK RASUL.TAAT UNTUK MAK AYAH.CINTA NURANI BELUM ADA.SILA ISI BORANG.

Soalan 18 ~ So who wants to share their one ? how about ?

~SEMUA YG BACA.JAWAB K..KALAU TAK JAWAB NANTI KENTUT KUAR ASAP.HAAA...SAPE SURUH BACA???HE3..SEMUA WAJIB JAWAB TERUTAMANYA CIK SENGAL N KAPTEN ROWRIX AKA MY VVIP.

jadi pd sesiapa nak tag bendalah ni,bole copy soalan dr blog ema.blog qyqa x bole nak copy.p lah blog ema.trimas.

oh ya...maaf ya..qyqa masih belum ada idea nak sambung CC.maaf k...harap semua dapat bersabar.TERIMA KASIH.I LUV U.

Thursday, February 11, 2010

TEMASYA KAMI.

pe kabor semua:?????
me???
tired but happy.
why ha???
actually,
hari ni hari sukan..

HARI SUKAN SMK SULTAN IDRIS SHAH2 YANG KE 41!!!!

wohaaa...
bes sangat tau.
meriah ok..
macam2 gelagat mereng n cewi dari mereka2 yg lain~ehem,qyqa agak normal.hek2..
meriah dengan pelbagai gaya n colour.

my rumah PERDANA.
tema ala2 pirates of carrabian(betul ka eja ni????)
lanun punya tema.
pasukan kawad(termasuk i ni) pakai pon ala2 kapten rowrix tau.
muka pon berconteng. siap ada pedang,kapak n pistol yang dibuat sendiri!!!!

rumah kami pula dihias cantik sangat.
lain dari yg lain.
sebab tu boleh menang rumah sukan tercantik~rumah wira sila jangan jeles ye!!!!

rumah2 lain pun x kurang hebatnya.
cam rumah kembara,guna spongebob as maskot.
x tau nak kata tema depa ni pe.
angkasa kot.
tapi depa cakap yg rumah kembara tiru wira yang chewi tu???
betul ka???
CCHERAP,sila jawab!!!!!he3...
n rumah wira..
makhluk asing.
rumah waja,gong xi fa chai kot????
rumah satria..hahaha ulat beluncas.

untuk perbarisan tercantik,kembara menang.
untuk rumah sukan tercantik???????????

PERDANA lah!!!!!!!

keseluruhan,

1.KEMBARA.

2.WAJA.

3.SATRIA.

4.PERDANA.

5.WIRA.

pssst...
wira kalah!!!!
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............

okey...
dah lah tu.
jom tgk gambar ok..


odah n farah.weh..dalam banyak2 tempat,depan rumah perdana jg nak bergambor.he3




sudah!!!badan alien wira dah terputus.kejam meka ni.




maskot kembara.pinjam jap ek.odah n nurul.



omiey.nampak sesuai jd en krab jer.he3





tirah berperanan jd puteri alien.heh,kalah kan?????ha3







ahli2 lanun perdana.kabus masih lagi ada.dok tugu vip dtg.





kapten rowrix aka khalid n odah.hang odah...mencapap betul!!!!






hay..rumah wira lg????kalah kan????he3....




ini?????errr...cinta IMALAYSIA!!!!he3..aisha sonok la tu dapat gambar dgn wai weng seng kan???rasa padan plak depa ni.he3..jgn mare





tahun depan,kalau dapat p matrik or mana2...da x dpt join sukan cam ni kan.sedih.


maybe last moment.....

Friday, February 5, 2010

Adeh adeh..

Assalamualaikum..
hailow milow telow..
bertemu kita lagi~skema semacam kan..

qyqa baru je ni balik skul.
mamam pun blum lagi.
penat sih.
tp masih jg nak lawat anak kesayangan eden ni~my blog.

guess what??
hari ini,esok dan lusa ada kelas tambahan.
hooooooolaaaaaaaa....
hari ni biol.
esok add mate.
lusa biol balik.

memang rasa malas tau tp ni lah tanggungjawab seorang pelajar kan.
lagipun cg juga berkorban nak datang skolah ajar bebudak rebena ni.
cam biol,memang kena wt kelas tmbahan sbb slalu miss kelas.
kelas bio selalu pukul 1.00 n waktu tu pula ada mesyuarat jd terpaksa cancel.

tambah pula ni,omwork bertimbun2~tp everest masih lg menang.
qyqa pula makin malas...
kenapakah??
mungkin qyqa perlukan pendorong seperti mereka2 yg ada pendorong???~GATAI JER TU!!!!!
hek3...
sorry!
x sama sekali..

ok stop!!!

n hari khamis ni....
jeng jeng jeng....
sukan!!!
sukan!!!
sukan!!!
adakah perdana boleh memang???
ya...
dengan adanya pertolongan qyqa...
tolong apa???
tolong kutuk atlet rumah lain...
wakakakaka....

and....
zatie!!!!
aku dah ada nuff...
bersusah payah memerah keringat ni.ho3...
jangan lupa klik bertimbun2 ok....
bukan nak kayo tp nak menjana jer.
hek3...


ok,sudahlah.
cow dulu.
wassalam...

p/s:mereka yg menanti CC,maaf ye..sekarang x boleh disambung lagi..tunggu ya...maaf..
There was an error in this gadget