[[QYQA'S]]

Friday, April 2, 2010

CHOMELNYA.

aha!Tertipu.Tak ada maknanya qyqa nak post CC sekarang.hek3.Sibuk okey.Bukan sengaja nak seksa suruh tunggu sampai berjanggut.Apa yang Qyqa boleh buat..

MAAFKAN KAMI!
MAAFKAN KAMI!
MAAFKAN KAMI!(pendekar bujang lapok yang comel...=)


Serius cakap,penat tau minggu ni.
Jadual sangat padat gila sangat betul gila.Betul tak tipu.Petang balik lambat,petang ada kelas/koko(x ska koko) malam pula kelas lagi.penat mak cik macam ni tau.Tapi tu pengorbanan bukan.Memang kalau balik dari tuisyen,terus rasa nak bermanja dengan katil walhal isyak dengan homework dok tengah tunggu.Tak akan pernah sudah apa yang dilalui sekarang sebab esok akan ganti dengan esok dan esok lagi.Bila nak habisnya weh?

Risau juga bila tengok nombor kat headcount tu.Makin lama makin sikit.Tapi bila compare dengan PMR.."aaaahhhh,lambat lagi."
hahahahahahahahahaha.

Makin buat adik manis ni tertekan bila tengok kawan cina den yang bijak bestari tu study...memang betul study.Bukan macam i ni,study kan studo kang study.ho3...

Fatin:Yeng Teng,awak exam hari tu berapa A?

Yeng Teng:(muka tak puas hati.)Saya merosot.

Fatin:Berapa?

Yeng Teng:Merosotlah.(muka tak puas hati lagi.)

Fatin:Berapa?(menyibuk nak tahu tapi bagus juga bole report.)

Yeng Teng:9A.

Mak datuk!!!!!!!aku ingatkan merosot tu dapatlah 5A ker 4A.Ni 9A!!!!!huh..pula tu masih tak puas.Adeh.....Betullah tu sebab selalu dia dapat semua A means 10 ketul.Tapi betullah patut contohi dia.Asal p library,jumpa dia jer....mana tak pandai kan?
ok,sambung perbualan tadi.

Fatin:ok apa.Banyaklah tu.

Yeng teng:Merosotlah sebab selalu peratus saya 80,ni jadi 70 lebih saja.

Yang ni part tak boleh blah tau.bayangkan peratus dia lebih 10 dari qyqa n A dia 3kali ganda dari qyqa.Aku ulang!!!!!!!!3 KALI GANDA.

Yeng Teng:****** berapa A?
(dia tanya qyqalah tu)

Fatin:3A.

Atin pon satu,kot ya pon bohonglah aku dapat 7A ker,taklah malu sangat.ho3......
Bila cerita kat mak result Yeng Teng,mak cakap...

"yelah.Dia kerjanya tengok buku jer.Yang tu pula asyik menulis main BLOG."

ha,ambek kau!kan dah kena.Yelah mak,kakak nak studylah ni.he3..bole caya tak?cayalah ye.STUDY!STUDY!STUDY!

Baiklah,mari kita ke bab yang lain pula.Qyqa nak kongsi kegembiraan qyqa ni.ingat tak qyqa ada cerita qyqa masuk syarahan agama peringkat sekolah?buat-buat ingatlah kalau tak ingat ye.
QYQA MENANG!FIRST!wa...seronok seronok.ho3...
yelah dah peringkat daerah tak da,harapkan peringkat sekolah ajerlah.
dapatlah sijil dengan DUEK RM40.
cukup beli 2 biji novel eh buku latihan 4 bijik.
boleh gitu?
si aishah n athirah,qyqa belanjalah sehengget.
Banyak2 tak boleh.JIMAT.

Coming up...
qyqa nak try masuk pertandingan esei BM tentang air.Berapa patah perkataan?nope!bukan 350 patah perkataan.antara 1000-1500.
wa..mana makcik nak korek lubang tu?????
tak per...
cuba-try-test.
pertandingan sajak antidadah pun qyqa masuk gak.tapi lambat lagi.ala,setakat sajak....heh......rasanya SUSAH!!!!!!
tak per...
cuba-try-test gak.
ada rezeki......dapatlah untung.ye tak?

ok,kena blah dah.nak tidoq.Petang ni ada kelas BIOLOGY-YG-QYQA-SUKA-SANGAT.
Hmmmmmmmmmmm...
ye,sedang cuba untuk mencintainya.

4 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

beb..!!!
oke pe 3a..
dari aku nieh haa??
bm melayang ke angkasa..

uhuuu..
chinese mmg gile la..
nk beat mereka sangat susah..
kat klas aku ade indian boy..but not hindu laa..christian..
sume2 dye bolot..
agama islam je tak..
haha...
susa kot nk beat dye..

cegu aku kata...
untuk permulaan nieh,bia gagal dulu..bia sikit dulu..
jangan nnty ble permulaan dah dapat high marks,then in the end..kuciwa..
merana badan..

jom2..sama2 kita bermadu mencintai pakcik biology sayang honey bunny..
oh yaa..inchi fizik darling pun..
tidak lupa pada dear "mathmode-yang-aku-terlebih-sayang-tu"

i love u all laa..

haaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
hambek..punye la panjang aku komen..hahahh..
kasi kau meluat sket..
ekekekkekke...

qyqa berakal said...

woh!!!!!!
ko punya komen bole wat karangan tau.
tambah sekali komen cik yam..
he3...

tulah.
chinese ni bukan pandai sangat tapi rajin-cg aku cakap.
kita ni malas.

betul3..
bt permulaan bia sikit2..
stat enjin gituh.he3..

u know what,
aku baru balik dari bio.
fuh awal balik sebab budak asama nak balik umah.
he3....

nak tahu hikmah ko komen panjang2 ni apa????
perbaiki BM.........
ekeeeeeeeee

zarith said...

gud luck sis... study slow2 but smart ea... InsyaAllah u can get it.. (^_^)

keSENGALan teserlah.. said...

beb..kau perli aku tuh..sekeh kau kang..haha..

There was an error in this gadget