[[QYQA'S]]

Friday, April 30, 2010

TAG dari kakak sengal=)

Hola..
Baru buka blog tadi terus mata terpaku dekat cbox yg berlambak pesanan tapi tak sempat dibalas.
maaf ye=)
juga terperasan dengan mesej zatie yg mahu daku ambil tag dari belognya.
baiklah zatie,aku jawab sebab hang letak nama aku atas kan.
bangga kejap=p.
walaupun hari tu aku tag hang tamau jawab,aku jawab gak(sedih konon...)
he3..

1.ADAKAH ANDA HAPPY SEKRANG?

honestly biasa2 ajalah.tak ada benda yang boleh nak bagi happy sangat.sedih sikit sebab tadi tertidur sampai pukul 4 sampai terlepas kelas bio.
maaf cikgu.tak tipu memang nawaitu saya nak datang sebab minggu lepas tak datang.
maaf.

2.KENAPA ANDA HAPPY.

sebab dah nak dekat exam mid year!(gila tipu happy)
okey sekarang happy sebab BLACK AND WHITE DAH START TV2,
ada zai zai yang gila handsome!!

3.APAKAH BENDA YANG BOLEH MEMBUATKAN ANDA HAPPY?

kalau berat badan jatuh 48 kilo bia kurus macam LIYANA JASMAY.
haha.

4.PERNAHKAH ANDA MENERIMA TAG?

yup.

5.NYATAKAN WARNA YANG ANDA SUKA.

hijau putih.-ini bukan pakatan parti pembangkang ye...
juga pink sekali.juga ungu.

6.Berikan 6 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..)

CIK YAM.

dan yg lain.

7.Nyatakan sifat orang yang tag anda. Buat dalam bentuk esei. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.

zatie adalah si sengal.dia sama umo dengan aku.budak KL.aliran sains yang senang gila(statement bunuh aku!)
pada aku peramah.kami tak pernah bersemuka atau bercakap dalam telefon atau berYM sama sekali.kalau hang nak jumpa aku yang muka ala-ala SONG HYE KYO ni,meh datang GERIK.
GERIK famous weh,HLOVATE pun tulis dalam novel dia.

8.Nie soklan cepu mas nieh. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

YUP!
ALHAMDULILLAH.

10 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

weyhhh..kau ingat mandat kau besar macam raja kecil ke nk pggl aku kakak??
HAHA..

aku mmg nk bunuh je kau dgn statement kau aliran sains yg sgt senang tuh..HAHA..

mid term da dekat..dan jantung aku rasa nk terkeluar melalui kerongkong..boleh tolong smbutkan tak??haha..

gerik jauhh ouuu..aku penah sampai sana..perrhhh..cramp kott belakang aku..HAHA..

ps - pasnieh ade lagi tag untuk kau..aku ade satu lagi tag nk buat..haha..bersedia yaa..

eehh..suke plak aku kasi komen pnjg2 kat blog kau..tatw la npe..cam banyak je benda aku nk ckp..nieh pun aku da ringkaskan taw..kalau tidaakkkk..uhuhuhu..

qyqa berakal said...

memang beso la weh mandat aku.
lahir lambat dr hang la.
bulan 9.
so kakak,sila paham.
haha.

nak bunuh jom fight.
satg malam jumpa kat gunung ledang.ho3.

malas sambut.
membazir kinetic energy.

gerik memang jauh tapi udara segar.
x ada jerebu.

weh.
kalu tag menarik,aku bt.
kalu x malas.
bukan apa,nanti ada yg bising marah aku bt blog ni tulis pasal personal.

sila jer komen opanjang2.
eh apasal aku tak bole nak bg komen kt blog hang weh???
ker aku yg x pandai???

keSENGALan teserlah.. said...

hahaa..
apa barang gunung ledang...

istana hang li po la..baru ade kelas..
mana la taw kot2 aku jatuh chenta kat hang jebat mirip kamal adli ke kan..
haha..

smbut la weyh..aku bukan keluarkan electric energy pon..HAHA..

yela tuh..tp,sana ad bndr ke??aku g aritu,cm jauhh gilos je bndr dyee..

tag menarik la gak kott..ntah..
nnty kau tgk laa..alaa..sekali sekala wat pasal personal..tak pun..kau set up la blog lain kan..haha..

aku disable komen..nk komen,kau g kat cakap2..situ ade cbox dan formspring..kau pilih je mana kau nak..

qyqa berakal said...

ok,
kita tukar.
gunung tahan!!!

hang jgn nak rampas kamal adli aku tau!kami dah tunang.
sibuk jer.
ahahaha.

aku suruh pak we korea aku sambut ye.hahaha

tak ada bandar pon.
just pekan koboi.
ala,nak gah pon takat kfc ajalah.
yg len x da.

oh..
gitu ya?????????

keSENGALan teserlah.. said...

haha..
sapa yg sengal skang??
isk2..

weyhh..kamal adli husband aku weyhh...
kau jgn dok sebok ngaku dye tunang kau.sekeh sat g..

haha..kalau pkwe kau tuh ala2 daniel wu,aku nak..!!

oooo....meh la dtg kl..aku kasi tmpt kau tdo kat pagar uma aku..jadi mak guard kat sini..
sini ada macam2..
haha..

yeeeeeee

qyqa berakal said...

hang tetap yg paling sengal.
wakakak.

pandai2 ja ngaku husband ye.
dia ckp dia ada bini indon.
x kan hang????
hahaha.
jgn berangan.
hanya aku untuk kamal...

nope!!!lagi ncem dari danial wu.
si zai zai.
mau?????

hang memang kejam.
aku yg cun na jd mak guard.
kalu mak hang nampak mesti na ambil jd menantu.
nasib hang x ada abg jer..
eh btol ka????

keSENGALan teserlah.. said...

haaahahhaa....
yela2..aku sengall..
tp kau senget...WAKAKAKKAKKAKA..

eehh..kau salh degar kott..
hubby aku tu kate kat kau dye ade bini dari australia..aku la tuh..haha..
tpkan,,hubby aku ckp dye ade tunang dari myanmar..kau kah??HAHA..

Eerrkk..zai zai lgu lama tu ka??
haha..
aku ta pena la plak tgk muke zai zai nieh..isk2..

haha..kau silap..mak aku nmpk kau,sure2 mak aku suh kau bersihkan lama rumah aku sbb ingt tukang kebun..haha..ehh,,aku ada abg taw..HAHA..

bukan CIK YAM said...

siapa CIK YAM?!

:D

qyqa berakal said...

cik yam adalah satu jenama.
he3..
x mau ngaku puleeeeee

qyqa berakal said...

zatie kakak sengal:

senget???
aku???
ckp terbalik pulak!
hahaha.

eh hang ingat owg australia ni cun ka???
x tau.
lainlah org melayu cam aku ni.
tang myanmar,silap maklumat!!

weh zai zai tu ckit punya handsome tau.
lagu???
aduh...

x adanya.mak hang kompem berkenan kat aku???
betul ka ada abg???
kasi gambar ckit.
hahaha

There was an error in this gadget