[[QYQA'S]]

Friday, March 26, 2010

ENTAHapeBENDAntah.

ok3..
mau mula engan sad or happy???
ok,kita mula dengan benda yg sad dulu la kan.
pastu baru happy.
sebab orang selalu cakap mula2 susah lepas tu bahagia.
tapi kenyataannya perlu juga hadapi bendalah yang susah sekaligus menyakitkan ni.

ehem..
saya pemegang result penilaian 1 diri sendiri ingin mengumumkan result exam bebaru ni.
lantaklah nak kata examteruktapicewinaktunjuk.
yup!honestly..
ni la result yg paling hampeh sekali.
entahlah.
gila down bila dengar cikgu2 cakap bench 5AS kami yg paling teruk.
Kami tau cikgu2 cakap gitu nak bagi semangat suruh move up.
buat kesedaran diri.
sedih gak la.
tapi bak kata cikgu. "bia mula2 sikit pastu menaik.bia jadi graph directly proportional"._tak delah cikgu cakap gini.lbh kurang=)
mak pun cakap "tak pe teruk sekarang jangan teruk SPM nanti"(minta betullah tu.AMIN.....)

here presenting you...

BM-78 A-
BI-60 C+
SJ-65 B-
MM-89 A
BAT-58 C-
MT-67 B
FZ-70 B+
KIM-61 C+
BIO-58 C-
PQS-89 A
PSI-74 B+

conclusion:3A,4B,4C.
itulah gred nya kalu ikut yang baru.
apa yang dapat diperhatikan,gred baru ni memberi peluang untuk ramai lulus tapi susah nak dapat A sbb terbahagi kpd A+,A dan A-.
Bila lah nak merasa A+ tu yea???????????????

ALHAMDULILLAH semua kredit tapi hampeh siot kpd siot.
oceh.....
peratus pun just 69.91%.
x per...
usha!usha!usha!

.........................................................................


ok,mari kita fun sikit.
dapat tag dari kak zarith!!!!!!!!
seronok tapi ag bes kalau akak bagi amar dgn qilah...
bolew?????
he3...
here is...



giler tak lawak dapat beautiful blogger.
rasa blog qyqa ni cam pelikpelikcamtuandia.wakakakaka.

::thank & link da person dat gave u award::.

TQ na sis ZARITH..u ingat kat adik ni yang muda remaja.TQ TQ TQ......

.:pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic::

ha sesiapa yg baca nie,silalah ambil ye.
qyqa selama ni tak afda pun nak bagi pape.
just bole bagi tag ni ja.
ambil jgn tak ambil..

.::contact said Blogs and let them noe they've won ::.

wokeyg...uda uda.

.::state 7 things about urself::.


ehem..
apa ye?????

1.suka cakap banyak2..
2.pemalu dgn org yang baru kenal.
3.suka gelak.
4,jimat.-kawan2 cakap qyqa cam hagemaru.ho3...
5.suka taylor swift!!!!!gila kalu x ska minah tu?????????
6.rabun n pakai spek mata-x pakai,rasa mcm nak gila.
7.mula jatuh hati pd fizik.

ha..itu ajalah.malas nak menaip ni sbb nak tgk MY SASSY WIFE SU XIOU MEI.
jadi...cepat ambil tag ni!!!!!!!!!!!!!!he2.....

4 comments:

LiloBlumario said...

bagus la u punya result
sy dulu xpernhnya lulus admath,asik gagal je

Anonymous said...

gila siot..physics higher than chemistry*in awe*

bittaufiq wannajah~~
hahaha

Anonymous said...

gila siot..physics higher than chemistry*in awe*

bittaufiq wannajah~~
hahaha

Anonymous said...

bagusnya awk punya add math.sye thn ni SPM gak.Add math asyik gagal je.teruk kena marah

There was an error in this gadget