[[QYQA'S]]

Tuesday, March 16, 2010

ini adalah catatan saya yang ke-65.nak cakap betapa meriahnya hidup.

seronok betul bila dah habis penilaian 1.
heh patut cakap peperiksaan sebab ikut format weh.
gila badak nak baca semua dari form4 sampai yang dah belajar dalam masa sehari.
itulah padan muka siapa suruh study last minit??
siapa yang suruh??
aku ler.
ok serius cakap ingatkan bila exam sampai last day sebelum exam,tak akan ada omwok
tapi ternyata angan2ku musnah.
waktu tengah berperang(hiperbola benor) jawab exam,deliver omwok pula.
na..terus hilang apa yang nak jawab(sebenarnya tak ingat juga sebelum tu.wakakakaka).
so kalau cikgu tanya sebab pa markah 'BAIK' sangat,jawablah konsentrasi terganggu disebabkan omwok delivery ni.
hek2..
1 alasan dah ada.
agak-agak cikgu nak buat apa?
ada tak kes baling pinggan?
hek3.

ohhhhhhh..
i lupa nak ucap congrats kat those yang dapat straight a spm last year.
sokolah qyqa dapat 2 orang.
jadilah sebab sebelum ni tak pernah ada.
kira tahun ni buat rekod n jadi the best school untuk daerah.
tak kisahlah nak kata takat tu pun nak cite???
hei semangat k.

qyqa nak share sikit.
waktu tu hari khamis kan bebudak tu p ambil result.
n qyqa pun da exam.
dok waktu rehat yg patut digunakan untuk ulangkaji,pergi soseh pasal result bebudak form5.
tau tau abg yang qyqa minat(muka ala2 arab) dapat 10 A IC!!!
wahaaa....
ayat qyqa... "TAK SIA2 AKU..."gelak2
kawan.. "TAK SIA2 ANG MINAT DIA KAN?"
kih2..
terus jawab exam lepas tu dok sengeh2.
bila dia ada lalu,semua pakat panggil qyqa suruh tengok dia.
waaaaa............
makin handsome!!!!!
da buang jambang.
he3..makin putih.
fitri....memang taste aku ala2 arab bukan bangla!!!
hek2..
sebenarnya bukan minat betul pun,saja jer....
lalalalalala

ada pula extra classes.
emmm...
yummy.
walaupun tak seronok tapi seronok-keling gila!!!
tak adalah,memang rasa malas nak bangun waktu cuti ni awal2 pagi.
selalu waktu cuti ni,lepas subuh gajah tu,bye2 dunia nak beradu balik.
ni nak kena bangun awal pagi.
kelas start awal.
tapi kelas tu memang berguna.
cover bab form 4.
TERIMA KASIH CIKGU!!!!!

selamat mengerjakan umrah buat kawan qyqa...
cik yam..

4 comments:

.AshRalph McMisery. said...

cheesedale!
minat anak puan haton ke?
ko knl ke x?
ala skg nih dye pindah SMG!
tp setau aku dak tu ja yg arab...
tak dpt disangkal lg.
cik qyqa SANGAP!
hahahahhaa
sorry ;p

qyqa said...

aku bukan minat..
jus ushar ushar ja..
hahaha..
aku kenal pn haton tu.
dgr citer bapak dia nak antar abg arab tu p pakistan.
wuuuuuuuuuuuuuuuu

.AshRalph McMisery. said...

hahhaha
kempunan la kamu!
tgk foto da la.
leh kiss.
tgk org haram kiss!

qyqa said...

x men la simpan pic anak teruna owg..
he3..
x heran..
da banyak lg yg len.
wakakakaka

There was an error in this gadget