[[QYQA'S]]

Sunday, March 21, 2010

Satu janji.Satu tekad.Satu segalanya satu

tetiba jer rasa perlu berjanji tentang sesuatu,.
kenapa pula kena berjanji beriya-iya kat blog?
bukankah janji itu untuk diri aku sendiri?
aku rasa aku harus berkongsi dengan yang diluar sana yang sudi menjenguk blog kusam aku ni dan meninggalkan pesanan*terima kasih*

tentang masalah on line ni ha.
aku tetiba tadi dalam bilik air bernawaitu sesuatu.
dalam banyak2 tempat,bilik air juga nak muncul??
ilham lah...
tak kenal tempat.

aku kan nak SPM tahun ni.
so aku dengan rela hati nak berjanji bahawa aku hanya akan on line hanya pada waktu cuti sekolah.
ya,hanya pada waktu cuti.
tak mau dah macam yang sebelum ni.
balik sekolah terus nak on line.
konon nak baca akhbar ler tapi menyinggah kat blog.
tak mau jadi macam sebelum ni,seronok sengeh2 baca komen kat PENULISAN2U*terima kasih juga*
terawang la konon.

disini,bermulanya satu janji,.
harap kome menyokong aku.
katanya macam nak buat pakatan besar jer tapi sebenarnya nak berjanji jer.
bukan apa,aku ni kalau berjanji nak buat sesuatu selalu tak jadi.
harap kali ni menjadi lah.

last,hari rabu ni aku masuk syarahan agama.
ala,peringkat sekolah jer.
harap menang.
he3..
doa ek..

wassalam.

5 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

beb,cuti skola tu..
bkn bermkne cuti skola pnjgkn??
sabtu ahad kau on0 la mknenye??
hihi..

aku dpt bygn muke kau dah..hoho..

qyqa berakal said...

yup..
ptg jumaat tu aku da start on line ha..ha..
lepas gian.

tak payah byg muka aku,
sebijik macam song hye kyo*ntah btol x eja*

keSENGALan teserlah.. said...

haha...uggghh..
pelisslaa..
sile jgn perasan oke..
nak muntah hijau aku..

eehh..pehal nick kau qyqa berakal plak??
isk2..
mle aku engt qyqa berak al..sebab..susunan kat komen cmni :

qyqa
berak
al

muehehhheee..but ble tgk btol2,,baru lee phm.
heeeeeeeee

nienadia said...

study first qyqa. nnt tak dpt nak jd dr. gigi :)

tapi sekali-sekala nak lepas gian nak menjerit kat sini pun ok apa. blog qyqa, suka ati qyqa la nak on9 bila2 pun kan. hehehe....

newey, gud luck tuk syarahan nnt. best`y zaman sek ni. tetiba rindu sek. lama :P

nienadia said...

study first qyqa. nnt tak dpt nak jd dr. gigi :)

tapi sekali-sekala nak lepas gian nak menjerit kat sini pun ok apa. blog qyqa, suka ati qyqa la nak on9 bila2 pun kan. hehehe....

newey, gud luck tuk syarahan nnt. best`y zaman sek ni. tetiba rindu sek. lama :P

There was an error in this gadget