[[QYQA'S]]

Friday, December 17, 2010

Yeah!!!!!

Assalamualaikum semua..wah lama gila tak update blog konon diri sibuk kalah Pm tau. Yeaaa...sekarang dah tak sibuk..lapang sentiasa..hehehehe

Qyqa akan update CC tapi nanti..Tunggu ya sebab ada hal yang perlu settle and qyqa pun sebenarnya nak rest otak and relax dulu.. Boleh kan kan???

Oh ya..nak buat apa ya dalam tempoh lapang ni?Yelah qyqa ingat tak mau bazir masa lapang sebab nanti rugi.

Ambil lesen.uuu..bayang tu cam best ja tapi qyqa rasa takutlah..errkk..qyqa kecut..takut tak kalau bawa kereta?rasa cam ishhhh..takut ah senang cerita..tapi mak cakap ambil lesen ditanggung penuh tapi kena kerja kat rumah..kerja2 perempuanlah.ahhhh small pieces lah..

okey.tunggu ya akan update nanti.=)

1 comment:

nurul sha_eka said...

oke qyqa..
kitaowg akn tunggu qyqa updte cc.
dh xsbar nie..

There was an error in this gadget