[[QYQA'S]]

Thursday, December 23, 2010

Gila!!!

Assalamualaikum..

ish tengah geram gila ni dengan bendalah blog yang satu. ye ia bukan benda bernyawa tapi tak kira nak marah gak!!! emo gila ni.
awat blog post kat blog qyqa ni bole jadi double pula ek?? ini semua bermula(bukan cerita seram) bila qyqa nak edit templat. ish kalau tahu jadi macam ni memang tak kan usik dah..eh geram gila ni..huhuhuhuhu..
lagi geram bila kena hati2 bila nak komen..tak boleh komen kat post yang first tapi kena komen dekat post yg second. so kalau hangpa nak komen,terus ja scroll sampai bawah tanah..takyah pikir banyak kang jadi mereng pula cam qyqa ni..huhuh.kalau komen kat post yang first...takkkan keluar kat blog ni..huhu
rasa blog ni agak cacat bila jadi cam tue..huhuhu..
ang kalau ada yang perasan ada gadjet yang qyqa dah buang sebab...sebab apa ntah..rasa macam benda tu x perlu,tu tangan gatal nak edit.gatal miang!!!

oh ya..hari ni PMR kuar kan..nak ucap TAHNIAH pada budak hitam keluarga ni iaitu MUHAMMAD HAFIZ MOKHTAR sbb ang dapat 8A... baguih..tak malu nak ngaku adek...hehehe
dan pada semua yg berjaya atau tak pada PMR ni,jangan terlalu bangga atau sedih dengan result..kalau berusaha keras...insyaALLAH lain masa boleh berjaya. orang cakap PMR ni sekadar hala tuju aliran..

lastly...bye!!!!

7 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

hahhaa..kau gne template blogger sudahh..
kau edit dari awal lah.

qyqa said...

aku try gune blogger punye pon same gak..na edit dari awal????

kakyong said...

tak tau la camno nak membantu... cuba google kot2 le ade yng buat n3 pasal ni..

keSENGALan teserlah.. said...

kau jadikan macam biasa dulu..

asyiterukhwah said...

kakyong..teman malas..huhuhu..t teman coba..
zatie..aku try buat cam besa..tp tetap da juga..xper aku try

Maryam Kamal said...

huhu.

qyqa, kita senaseb.
belog ak yang lagi satu pun jadik mcm ni.
lastly aku x update un.

naseb baik la aku bulan penulis FAMOUS mcm ang
haha

qyqa.
saba ea.

and..
tahneah utk adik ang!
insya Allah next year result ang pulak.

eh. i mean,
result kita.
>.<

qyqa said...

maryam..
itulah tension oh bila blog jadi gini..
n..xdak maknanya pemes..aku bukan fatin liyana..huhu

n...yup!!!!!
nanti kita pula...hehehe

There was an error in this gadget