[[QYQA'S]]

Saturday, May 22, 2010

Entri khas Shahir.

Assalamualaikum.

Shahir.Kenal tak Shahir tu siapa?Meh nak ketuk sikit kepala kalau tak tahu.
Yes its him!
Shahir AF8.
Entri kali ni memang khas untuk beliau.
Beliau yang qyqa kira sungguh handsome dan berbakat dalam AF tu kalau nak banding dengan pelajar lain.
Beliau yang berbeza dari pelajar lain yang menjadikan ramai mok cik dan gadis2 kat luar terbayang-bayang.
Saya memang admire dia sangat-sangat.
Suara sungguh macho dan sedap.
Terkejut betul bila dia terkeluar.
Tapi bila dia masuk balik memang HHHHOOOOOOORRRRREEEEYYYYY GILA!!!
Suka jer tengok dia kat AF.
Tapi tak suka bila ada satu part dalam diari AF,Rozita Che Wan datang siap nak bersuap Shahir.Heh,jealous aku ni!
Patutnya biarlah Shahir macam tu jer yang bermaksud dipanggil Ustaz.
Dah tu apa kejadahnya ustaz nak kena bersuap dengan artis perempuan yang cun gler tu.
Biarkan Shahir dengan sifat pemalunya tu.
Tak boleh ker???Please...
lagipun dia kan bekas pelajar SMKA....
Patutlah dia menjaga adab dan pergaulan.Tak gitu?Eceh kau.

Shahir pandai tau.Betul tak tipu.

UPSR:5A
PMR:7A 2B
SPM:4A


Kira okey apa.Bekas graduan UIA tu..
Wah.Teruja kejap!

Apa pun,harap Shahir menang malam ni.
Qyqa tak akan suruh anda undi sebab qyqa tak pernah keluarkan sesen pun nak undi bebudak AF ni.
haha.
Good Luck Shahir!


"Qyqa,good luck exam.Jangan jealous abang dengan Rozita tu.Gimik jer.Jangan risau ye.."

Statement jelas.Sila jangan jealous.Sorry Rozita Che Wan.haha.
Okey okey.
Nak baca bukulah ni.
Papai.

p/s:Zatie aka kakak tua,sekarang kau dah boleh ambil kamal adli..=p =p =p

15 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

eeeeeeeii makcik tua..
laki yg aku suka dan nak.
sume kau nk sapu gak pe kes?
nk kene sekeh kaa??

haisssyhh.
shahir n kamal adli are mine.!
take note..!

Anakuale said...

dik....rase akak dia bukan graduan uia lah..sebab akak pun budak uia, tau dia pernah belajar kat uia n kalau tak silap dah keluar uia, bukan grad n dapat ijazah dari uia..huhu

qyqa berakal said...

zatie..
siap kau aku datang kl malam ni pancung kau..
sibuk!!!
hahaha*evil*

qyqa berakal said...

anakuale..

iya ker kak???
betulkah???
ku keliru..
apa pun..
ske shahir..
hehe

Anonymous said...

kalau cam tu hapuskan KAMAL ADLI...
gantikan ia dengan SHAHIR...ha3
horeyyy shahir JUARE AF 8....yay
ske giler.... c(:

qyqa berakal said...

Anon,,,

oh tidak!!!
kami dah ikat kontrak..
huhuhu..
yuuupppp!!!
shahir juara....=)

Anonymous said...

he's nice..
i like him too...
but UIA never has diploma for engineering...
some of my friends know him, dik...
but maybe he has his own reason...

Maryam Kamal said...

weh tanter!

ingat shahir tu sape aa? suka suki je bg note pd diri sndri on shahir's behalf.. qyqa, berpijak di bumi nyata..

KITA-KITA yg minat dia niii... dua dalam jutaan rakyat mesia tau.. tambah KAK zati, jadik tiga.. :)

doakan je la, dia temui jalan yg benar2 ssuai dgn bakat yg Allah bg kat dia... supaya parents dia happy dengan dia.. kita pun sedap nengok dia.. :)

*teramatlah kacak dan notty time nyanyi lagu Arab masa mggu ke-9. ohh! zina mata, zina hati lagi..mwahaha*

qyqa, pasni buat satu lagi cerpen..
hero nama Shahir. Heroin nama Maryam. beriman kan bunyinya... :)

penyebok nama Dayang Atikah.. haha.. memang penyebok doe! :)

maaf ya.. TERbuat karangan pulak kat sini.. wallahu'alam. :)

qyqa berakal said...

Anon,
benarkah???
tapi ada abg senior sy kan dapat p UIA juga ambil engineering juga..
apakah????

hurm..
tq 4 da information...=)))

qyqa berakal said...

Maryam!!!!

heeeiiiiloooo..
jgn nak sibuk ye..
he's mine!
not 4 u or even mak cik zatie tuh!
hahaha...

errr...
u jd heroin with my shahir???
no way!!!

he3...

Laila Nadia said...

UPSR Shahir 4a, bukan 5a :)
Dia pernah buat statement dalam TREK SELEBRITI.


:) :)

Maryam Kamal said...

qyqa, epy bday utk blog!!! dah setahunnn..

smuga blog ni bermanfaat kepada umat dan maysrakat. :)

yr shahir? pardon???

hahahaha

oke2, teruskan bermimpi.. xmo kacau.. keh3


jangan meracau atau sleepwalking sudaaaa.. :D

qyqa berakal said...

laila nadia..
adooiii,
bukan ker???
saya pon tgk trek selebriti juga..
haha..
sy memg salu silap..
ok,nak bia jer 5a..
malas tukar.

qyqa berakal said...

cik yam!!!!!!

ni cyg lebey ni!!!
qyqa pon x pasan da setahun..
huhuhu..
terima kasih 4 that sweet wish...

ok,stop berangan..

Maryam Kamal said...

oke2. i luv u too. :)

qyqa,,,
semoga blog qyqa ni,mampu memberi manfaat pada dunia ya. jadilah blogger yg baik.mcm sy. :D

ehhh.. xpe. teruskan mimpikan Shahir.mana tau impian jadi nyata.. i plak yg femes kalo u jadi ngan Shahir.. keh3

wish u happy my dear, no matter what.. :)

There was an error in this gadget