[[QYQA'S]]

Friday, February 5, 2010

Adeh adeh..

Assalamualaikum..
hailow milow telow..
bertemu kita lagi~skema semacam kan..

qyqa baru je ni balik skul.
mamam pun blum lagi.
penat sih.
tp masih jg nak lawat anak kesayangan eden ni~my blog.

guess what??
hari ini,esok dan lusa ada kelas tambahan.
hooooooolaaaaaaaa....
hari ni biol.
esok add mate.
lusa biol balik.

memang rasa malas tau tp ni lah tanggungjawab seorang pelajar kan.
lagipun cg juga berkorban nak datang skolah ajar bebudak rebena ni.
cam biol,memang kena wt kelas tmbahan sbb slalu miss kelas.
kelas bio selalu pukul 1.00 n waktu tu pula ada mesyuarat jd terpaksa cancel.

tambah pula ni,omwork bertimbun2~tp everest masih lg menang.
qyqa pula makin malas...
kenapakah??
mungkin qyqa perlukan pendorong seperti mereka2 yg ada pendorong???~GATAI JER TU!!!!!
hek3...
sorry!
x sama sekali..

ok stop!!!

n hari khamis ni....
jeng jeng jeng....
sukan!!!
sukan!!!
sukan!!!
adakah perdana boleh memang???
ya...
dengan adanya pertolongan qyqa...
tolong apa???
tolong kutuk atlet rumah lain...
wakakakaka....

and....
zatie!!!!
aku dah ada nuff...
bersusah payah memerah keringat ni.ho3...
jangan lupa klik bertimbun2 ok....
bukan nak kayo tp nak menjana jer.
hek3...


ok,sudahlah.
cow dulu.
wassalam...

p/s:mereka yg menanti CC,maaf ye..sekarang x boleh disambung lagi..tunggu ya...maaf..

6 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

haha..poyo je ade nuff.
da dapat beratus nnty share ngn akuh.!

MeGa_Lisa said...

Qyqa.. saje je singgah blog.. nuff tu leh klik sendiri ke? heheh.. nak tunggu org klik lambat sangat nak kaya..nyway.. gudluck dis year,.

Maryam Kamal said...

qyqa..
menatang apa nuff tu?
slalu gak tgk. tp xtaw apa function dia..
dgr sal kayo mayo nihhhhh,
seriau jek raser..
ehex!

:D

qyqa said...

zatie..
haha aku memang poyo..

err..
entah bila nak beratus tu???

qyqa said...

Lisa,

nak klik sendiri kang takut kantoi..

he3..
memang lambat pok cik nak kayo!!!

qyqa said...

Maryam,

nuff tu iklan.
makin banyak klik insya ALLAH kaya.
hek2..

There was an error in this gadget