[[QYQA'S]]

Wednesday, February 24, 2010

Esok nak berjihad.

Assalamualaikum semuanya.

harap dalam keadaan yang sihat dan aman sejahtera~macam ayat nak hantar surat cinta jer gayanya.

ok,sekarang baru sempat nak menulis blog.

masuk hari sekolah,rasanya sangat busy sekali.

macam2 benda nak buat~tapi homework x complete juga.pelik!!!!

esok,25/2/2010...
jeng2...

pertama,STPM kua esok!!!!!
wah...berdebar x pada mereka yg ada kaitan?????
wish semuanya dapat result flying colour.
jangan lepas dapat result tu,flying crying plak kk........
harap F(hanya sifu nana yg tahu) resultnya pon meletup!!!!!~gaya adam n stacy.

kedua,kelas qyqa n kelas apa-ntah-da-lupa-yg-pasti-bukan-kelas-sains exam.
kelas qyqa exam BAT aka BAHASA ARAB TINGGI~bukan Bantai Aje Tau.
he3..
juga sekali dengan PQS aka PENDIDIKAN AL-QURAN AS-SUNNAH.
adeh...
spoil gila.
Bat dulu????
PQS sekali>?????
gila punya jadual weh.
patut selalu exam BM dulu.
ni?????
huhuhuhuhhhhhhhhh....
dan x aci pada mereka yg x exam hari esok!!!!!!!!
huwarh.....
tak apa,bak kata sahabat qyqa yang dah merantau jauh,nak pergi berjihad.
walaupun tak tersungkur dengan darah,tapi mungkin akan tersungkur dengan mata yang kuyu ala-ala garfield nanti.
tambah2 arab n pqs ni.
waktu panjang.............
membuatkan punggung kepanasan.
maka????
pura2 lah ke bilik air.

apa pun,harap doakanlah qyqa ye.
entah apa nak bantai kalau x tahu nak jawab.
exam ni akan berjalan sehingga hari jumaat sebelum cuti bulan 3 tuh...
wahaaaaaa...
wish me k.....




posing lagi????weh...nak exam ni!!!!!ntah-hape-ntah yg dibincangkan.nampak serius.sila lihat meja,berterabur.


ni lagilah.tido!!!!!!sebab dia baca novel sampai pukul 5 pg.bayangkanlah...tapi,dari satu sudut,membaca meningkatkan kosa kata~he3
seorang lagi yang dikenalpasti sedang tidur sewaktu misi berjalan.

seorang tersungkur.yang lagi 2 masih bertahan.

ehem...lagi sekali.CC perlu ditangguhkan.qyqa akan cuba post waktu cuti bulan 3 nanti.
keutamaan pada pelajaran kan..........
daaaaa...
wassalam.

6 comments:

Azlin197 said...

Qyqa ....
tahniah masuk syarahan agama...
actually masa di Sabah dulu, selama 6 tahun, Sifu Nana ni hakim Majlis Tilawah Al-Quran dalam Syarahan Agama Bahasa Melayu sekolah menengah tau !!! Kita jadi juri bahagian Bahasa lah.... nak tgk sijil .. jom mai umah... lama hang tak lepak kat umah ni... he hehe....

Result F dah tengok... Ok jugak..ada harapan boleh masuk U kalau pandai apply cost yg sesuai ... nak jugak pilih cost yg ada peluang keja kan... bukan asal masuk U jer kuar2 tak wat per...
tapi, ya lah... ilmu kan penting .. at least ada sijil graduan pun org buka mata sikit kan.,...

mari lah kita doakan dia sukses dan masuk U ....

Cikgu busy laa... tak tau busy per.. tu laa... banyak sangat homework yg pengetua n Cikgu Nordin bagi kat cikgu hang ni...meletup letup keja umah depa bagi.... cgu gak nak kena solve,.

latest ni cgu nak fokus pencarian karya utk menengah rendah nak kena submit kat BOS after exam... huhh...bila lah nak bagi tau budak tengah exam....

Azlin197 said...

Cam ner tangkap gambar dalam kelas tuu.... ha ha ha....jeng jeng jeng
bawa HP ker???? hadoiii....
ker pakaia spyware !!!!

Maryam Kamal said...

qyqa nmpak cute dlm baju skula.
*wink*

hahahaha

sudah!!!!
ada org sengih naik kening!!!
:D

qyqa said...

cg..
pertandingan syarahan tu ditangguh.
lega juga.
teks dalah kena buat sendiri n sy bantai jer buat.
wah..
sifu hakim???
cayalah.
boleh ja nanti lepak dengan sifu..
but time is very..errrr????i dono..he3

semoga dia dapat masuk u n x jd mata keranjang tau.
he3..
paling meletop k.eja ye...
da agak dia.
tp x sangka pula tajul bole dapat 2a..
cg habsah terkedu.he3...

cg sibuk.
saya faham...
saya pun kena dera dengan cg2 dengan omwok yg melimpah ruah..
adussssssssssssssssssssssssss

qyqa said...

bagaimanakah saya berjaya tangkap gambar ni???
he3..
saya yg skematik ni x kan bawa handset waktu pnp ni...
he3..
pakai kamera....
dari??????????????
kamera melodi.
he3

qyqa said...

wah cik yam.

satu pujian.

atau nak..

bagi qyqa kembang ni???
he3..
i nampak tembam tau.

apapon...
syukran jazilan..

There was an error in this gadget