[[QYQA'S]]

Wednesday, November 11, 2009

perasaanku.....(jiwang punya tajuk)

muka qyqa yg agk gmbira,he3....


ASSALAMUALAIKUM.......................


heh,gaya mandat besar ni,huhuhu..
aaaaaaaa..........
baru jer pas habis exam!!!
hooooyahhhh!!!!
suker3!!!!!!!!!!!!!
sape yg kata lpas habis exam x best,sila angkat tangan....

Qyqa!!!!!!!
yup!!!!!!
pas habis exam bukannya seronok sgt pun bcos.............
lepas ni dapat result yang menakutkan!!!!!!!!!!!

huwarh........
memang rasa exam kali ni cam hampeh tahap cipan jer tau..
last paper tadi arab tinggi..
u know,waktu nak bt solan essay,kepala ni tetiba jer memberontak..
waaaa,dia tak mau keluar idea....
hehe...sabar jer lah.
qyqa tgk org sebelah,waaaa....
selamber jer dia.
mana taknya,teror arab..
qyqa ni ker....
huhu.....

nasib baik paper one tak susah sangat.
takat solan balaghah tu memang susah pon tapi sek bek yg qyqa bc tu kuar..
huh..kalu tak kuar memang ler.....

habis exam ni,tetap sibuk ok....
nak buat jamuan tapi susah betul nak pilih hari..
nak buat hari rabu minggu depan tapi ramai pula yang tak ada sebab bdk asrama yg jadi biro kena p kursus..
wa...kesian km yg tertinggal kat sini.

Sok pula ada reaseal hari anugerah kokurikulum...
he3...
qyqa dapat sbb masuk bahas...
menang tau,(pekehelnyer nak riak ni??Ya Allah....teruk!!!!!)
huhuhu

Lepas tu nak kena siapakan folio apa-ke-hentah...
orang lain da siap,qyqa baru nak buat,ekeke...
bagus tak??
perhatian!!!!!
jgn tiru sifat malas tu ye...

cuti ni pula,jgn nak berangan dapat rehat ye....
sbb koje skolah dah siap d packing oleh guru2 yg berdedikasi...
aha!!!!!
sbb ape ye??
SPM mali.................
SPM mali...................
huwarh3!!!!!!!
jd konklusinya,ehem....
pikir2 kanlah...

apalah yg qyqa duk merepek ni??he3.........
ok lah tak mau tulih panjg2.........
sakit tgn,he3....


wassalam...

12 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

waakakkaa..
happy ko yee..
heeeee...
aku jatuhkan tgn..haha..
btol2..pas exam sume bz nk wat jamuan..aku pas exm tros ponteng selasa tuh but kuar g mall carik hadiah bagai tok jamuan,,
jamuan aku sok..heeeeee..gle kelam kabut nk prepare 3 hari..da la esok pon kene anta buku teks..

u knoow what..
aku engt ckguu aku je berdedikasi berii hmework..upenyee ckgu ko pon..
teacher aku kata,bukak skola kite bincang..
nieh sokla trial spm kelantan..
wakakaka..rasa nk gelak je..
bkn ape,,takot dlm sbulan lebey cuti tuh,,kertas tu mana2 je aku cmpk..
ekekekekee..

qyqa said...

wa zatie...
ko tu superb bz jer semedang...
huhuhu...
aku dapat rasakan betapa semputnya nak uruskan semua tu..
eceh dah ko jd setiausaha kan...
he3...

wa...sume cg pun nak berdedikasi pd anak murid yg bek ni..
aaaa..tgk timbunan kertas tu bek layan sponge bob jer,ekeke..
jgn ko campk kertas omwork tu kat tong sampah dah...
mampus marah tcer kor,he3...

p/s:sila letak gmbar jamuan kelas ko sbb aku nak tgk ruzai!!!!!hek3....

keSENGALan teserlah.. said...

wakakkaaa...
sory la beb..
ko terlambat..
untuk pengetahuan ko..
si 'dia' tiada disekolahku..
si dia sudah masok teknikk..!!
haha..len kali la ye ko tgk..
heheh...

qyqa said...

adussss...
cian kat ko ye..
meh aku nak pinjamkan bahu aku...
but plis jgn turunkan hingus,he3...

kiranya da ngaku ler ni yg 'dia' tu adalah........................
wakakakaka

keSENGALan teserlah.. said...

eehh..
aku kalo nanges,,hingus mmg meleleh taw..
so get ready..hahaha..
ye..saya mengaku yg 'dia' itu adalah teman tapi mesra..fullstop..
haha..titik..

qyqa said...

yuuuuu...
ayat artis tu..
teman tapi mesra..
haha..
aku tak ska fullstop..
aku ska halfstop...
ekeke

cik EPAL said...

pergi stadyyy..nak spm dahhh ;)

qyqa said...

aaaaaa...
malas nyer......
huhuhu

cicakgirl said...

Waalaikumsalam warahmatullah[jawab salam qyqa]
hehe..betul betul betul
tak best..buku teks dah hantar hari selasa..skrg ni gi skolah mcm x tau nk buat apa
asyik main je..result pekse akhir tahun memang sadis betul..bikin orang cekiwa je
homework?haha.. cikgu tak de bagi! yeay!
masuk bahas?Wah!! berani tu dia berhujah di dpn org ramai!

p/s: selamt berjamuan nanti! mkn tu ingat2 la jgk org kat sini :D selamat bercuti bersama ole-0le drpd ckgu tu..haha

qyqa said...

hahaha..
cicakgirl sgt berdaulat,he3...
yup!!!!
result sgt sadis sampai bole mbunuh hatiku ni,huhuhu...
berani berhujah tu kat lua jer..
kat dalam...............
kecut!!!!!!!

waaaaaaaaaaa...........
x aci!!!!
sila bg no pone cg cicakgirl sbb qyqa nak suruh cg bagi banyak2 koje...
huwarh!!!!!
bole la dy bersuka ria.....

p/s:ingat ler kat cicakgirl tp nak pos makanan x bole=)
pos omwek bole=p
he

Maryam Kamal said...

memang Qyqa kena fire kat sini..

;)

(xder mancis, xleh fire. open-burning adalah dilarang sama sekali.)

=D

qyqa said...

wa...
qyqa dah terbakar dah pon ni..
tolong!!!!!!!!


(kita bt la close burning...cari port cpat!!!)

he3

There was an error in this gadget