[[QYQA'S]]

Friday, August 21, 2009

Ramadhan kembali..

Assalamualaikum semua..

Apa khabar...
ni tengah mood gembira sangat...
ada 3 sebab.

1.baru lepas habis exam(rasanya macam melepaskan sembelit yang disimpan 3 minggu!)

2.Cuti sekolah yang sangat panjang..(walaupun seminggu jer,hek3)

3.nak PUASA dah...

seronoklah nak posE.tqa x tahulah kenapa rasanya tahun ni cam semangat giler nak pose.salaunya tahun sebelum ni cam relax jer tapi tahun ni rasa cam da 1 spirit yang mendalam.cewah....hiperbola giler kan.nak kata poyo pon poyolah kan..

pose ni tqa da azam tau..

1.nak khatam quran dalam bulan pose.nak mulakan dari juzuk 1.

2.nak kuruskan badan...he3..targetnya 10kg!wah...boleh ker ha tahan ni?dahlah waktu bulan pose tu cam2 makanan ada.tapi kan,sekarang ni tqa makan banyak2 sebab ingat nak diet bulan pose tu..tah boleh ker tak kan?Jeles ar tengok orang lain kurus melidi..tapi kalau dah kurang sampai 10 kg,jadi under weight pula dah...he3...ni jus alasan tak mau kurang banyak sangat beratnya...

3.nak study...wah ni rasanya memang kena buatlah...tqa sekarang ni banyak sangat dok laklok...baca buku pun jarang.nak exam pun still lagi boleh relax..besalah,namanya c tqa ni memang relax sokmo,huhu...
tapi masalahnya,banyak sangat kerja skolah..tqa rasa cam kena wat assingment plak..he3..MALAS!!!!!!!!!!!kalau boleh cakap cam tu kat cikgu....


k lah,pape pun...selamat menjalankan ibadah puasa...jalankanlah dengan hati yang penuh ikhlas dan tawadhuk kepasa ALLAH..yang plh penting,jangan pose yok-yok pula,pagi2 buka periuk...ha...tak bagus kan...

k lah SELAMAT BERPUASA,AHLAN WASAHLAN YA MUBARAK...

WASSALAM..

No comments:

There was an error in this gadget