[[QYQA'S]]

Sunday, August 9, 2009

Hari anugerah cemerlang..

Salam...
Assalamualaikum to all...
lama dah tak up date my blog ni.Bukan malas tapi masa tak mengizinkan.Busy sangatlah kononnya.Hari tu,aku pergi Klang,Selangor selama 4 hari sebab ada kem kat sana.Kem kolokium antidadah peringkat kebangsaan kat hotel goldcoast bukan Australia tapi kat Klang lah,he3..
Best sangat sebab dapat jumpa ramai kawan dari seluruh malaysia tau.Aku duduk sebilik dengan budak2 Perak.Dah duduk dengan Depa tu,memang ada macam2 ragamlah.Seronok giler!!
Time paling seronok mestilah waktu makan,aku ambik banyak2.Bufet,biasalah kan??

Tapi yang mantopnya,aku siap makan pakai tangan lagi.Orang lain makan pakai sudu,aku dengan semangat jati melayu,makan pakai tangan..He3..

Dahlah,malas nak cerita pasal tu..
nak cerita pasal aku dapat anugerah cemerlang kat sekolah aku..

Aku balik dari kelang hari khamis n hari jumaat tu ada raptai.
Seronok tau dapat anugerah.
Aku dapat 2 anugerah.
Anugerah cemerlang tingkatan 4 dan anugerah cemerlang PMR untuk tahun lepas sebab aku dapat 8A 1B...
Sebenarnya aku rasa ralat sikit tau..
Aku dapat nom 4 dalam tingkatan n 3 tempat atas aku semua cina.
Huh..jeles tau..
Aku nak tulis sikit nama depa..
nombor 1,WONG YENG TENG
nombor 2,LEE WENG YEE
nombor 3,Wai WENG SENG.
nombor 4 barulah aku.Dalam kelas memang aku nombor 1 tapi dalam tingkatan kena duduk bawah budak cina yang memang pandai giler ni..

mAJLIS NI BUAT KAT dEWAN BESAR GERIK..
Kalau tak dirasmi oleh MB Perak tapi wakil beliau yang datang.
Tak kisahlah kan??

Yang paling best anugerah ni adalah,kawan2 aku yang dah pindah sekolah lain pun datang.Depa nak ambil anugerah cemerlang PMR.memang terubat rindu aku kat depa tu..
Sayang sangat....terharu tau dapat jumpa depa tu..

Harap tahun depan aku akan dapat lagi anugerah ni cam tahun2 yg sebelumnya..
yg paling penting,aku berazam nak dapat anugerah pengetua..
Siapa yang dapat semua A dalam exam,dapatlah anugerah pengetua ni..
bangga siut taw..
Doakan aku nak exam isnin ni taw..

wassalam..

1 comment:

Azleena said...

Hai Qiqa ...
congrats for ur Hari Anugerah ...
sorry...tak der hadiah pun nak kasi..
just this few things ...

.....sekalung doa,selaut harapan dan semanis senyuman si dia "Abang F" agar sukses sepanjang hayat ....

kik! kik ! Kik !!! ....atokoi!!! ...

Sifu Nana ...

There was an error in this gadget