[[QYQA'S]]

Thursday, June 10, 2010

Anugerah Bintang Popular.

Assalamualaikum.Hai semua.Maaflah lama tak on line.Adik qyqa tu yang belajar dekat MRSM bila jer balik rumah memang betul lepaskan gian dia nak main game.Tak paham apa yang hadap sangat dengan game tuh.

Qyqa tau jer ramai yang(betul ker ramai???Perasan.) menanti CC.Tapi sorry lah qyqa belum sempat lagi nak karang.Hari tu Sabtu sampai Ahad ada lawatan ke Terengganu dan Kelantan.Lepas tu ada persekolahan pula sampai Jumaat ni.Hari Ahad ni pula nak ke kem Easy add mate sampai Rabu.Cuba kira berapa hari jer qyqa rest.Nak buat omwork bertingkat lagi.Aduh duh.Mesti lepas tu nak balik kampung.Ye..kampung saya tak ada internet.huhu

Tapi jangan risau.Qyqa janji.Qyqa akan try juga mencoretkan CC untuk kengkawan yang setia menati.Wait keyh!!!

Oh ya.Kat sini alang-alang merapu,Qyqa nak hebahkan tentang award Bintang popular dari adik sweet sorang ni.

tadaaaaaa....




Comelkan?Arh tak sangka blog qyqa cutest.Mesti kembang gila blog ni.Hiiiiihaaaaa.
Aad arahan tau untuk awards ni.mari baca.

ok, tugas bg sesiapa yg telah menerima award ni ialah:
  1. tulis sebuah entry pasal award ni kat blog korang. nak tulis apa? sila baca yg selanjutnya.
  2. ceritakan bagaimana usaha korang utk mencomelkan blog korang. contoh macam korang mengubah suai blog sampai tak tido malam ke, etc. juga sertakan sekali 2 website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog. sila jgn kedekut ilmu, ya. kita mesti saling berkongsi. :)
  3. tuliskan 5 perkataan yg menggambarkan diri korang. contoh: pandai, pemalas, pelukis, pembersih, peramah.
  4. tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini.
Mari jawab.

Usaha?Tak adalah berusaha sangat pon.Qyqa just pakai bantai ikut sedap hati.Haha.Janji cute.Banyak kali juga dok tukar layout sampai malu blog i ni asyik tukar baju depan orang.Kalau tengah ubah suai blog ni memanglah ambil masa yang lama.Macam gian pon ada.Jealous oooo tengok blog orang lain cantik.Lagilah jealous kalau tuan punya blog tu cantik.Eh..keluar tajuk ker nih.

Qyqa pon tak ingat apa web site yang selalu pergi.Ni kot.
*warung mak enon.
*warung mak kiah.
silalah lawat website ni ya.Cari yang mana berkenan.Banyak kuih yang dijual.Lelong lelong.2 singgit.Ceh panahan mail upin ipin lah ni.

5 perkataan yang describe myself?5 jer?Maksudnya tak boleh lebih.Faham?Hantuk sikit kepala tuh.Banyak makan Twisties.

*Pemalu.
*Talkative.
*pemberangan.
*Rajin.+)
*single.+))))))))

Hambik.Sampai keluar perkataan pemberangan.Chait bukan buah berangan tapi kuat berangan.Yang penting last sekali tu.Sila take note pada sesiapa yang ada abang yeeeee.

Ok..nak tag siapa ye..Ambillah sesiapa yang rajin.Buatlah ye..T qyqa jerit kat shoutbox tuh.
Papai.

1 comment:

Maryam Kamal said...

kalau sy tak nak?
haha

mak cek!
baek ang post CC!
lagi masyukkkk.. :)

ang kan cute... ;)

There was an error in this gadget