[[QYQA'S]]

Tuesday, October 20, 2009

Exam lagi??Kem lagi??Puh-lisss!!!

Assalamualaikum..
Wa...cuaknya sekarang..pe kes??yelah..sekarang pakat dok cakap pasal exam..aha!!
FiNAL EXAM YANG.............
MENGGERUNKAN!!!!!!


WHY??WHY??TELL ME WHY??
OLA...mestilah..bagi bdk form 4 cam qyqa ni,exam akhir tahun sgt penting sbb markah akan dijadikan TOV untuk tahun depan..And,markah ni juga dijadikan panduan untuk muka target straight A SPM tahun depan..

Yelah,bukannya nak jadi target skolah tapi nak ada pencapaian sendiri..Bagi qyqa,kalau bole qyqa nak result kali ni bertambah baik dari hari tu..nak naikkan value A tu..Penilaian 2 just 5 A,final exam naklah lagi banyak..Kalau dapat 11 A tu lagi bagus tapi ehem...bagi orang yang 'RAJIN' cam cek qyqa ni,agak susah,he3..

Tapi.....sesuatu yang tak terduga dah berlaku...Oh tak..
Bencinya tau..qyqa kena pergi kem lagi hari jumaat ni sampai ahad...Gilos..dahlah hari selasa tu pula exam!

Qyqa memang tak mau pergi!!!asyik p kem jer,jadi dah bosan..bukan tak bersyukur tapi skrg ni saat genting!!!nak exam tu..manalah ada nafsu nak pergi kem tu..alahai..qyqa memang dah cakap kat cg yang qyqa tak mau pergi tapi cg pakasa jg..cg cakap,PPD da bagi nama..Hancus harapan nak tolak!!!!AAAAAAAAAAAAAA....

nI nama kem nya..

PROGRAM PERMATA GEMILANG DAN INTAN TERPILIH ZON UTARA..
NEGERI PAY-ROCK,KEDAH,PERLIS N PENANG..

cam nerlah nak hdup ni ha??
p kem??adusss..wajiklah bosan..
huhuhuhuhuhuhu...tolong pinjamkan bahu anda..qyqa nak lap air hingus ni,huhuhu..


BeNCINYER...SGT BENCI....
BILA p kem ni,da miss plajaran untuk hari jumaat n terlepas kelas tambahan kimia hari ahad..
huwarh!!!!!kimia!!!!!!waaaaaaa......
tolongler......sgt rugi................................

RUGI.......................................

tulah yang qyqa nak tulis,huhuhu....
tolonglah doa supaya qyqa dapat escape dari kem tu...
yeyeyeye...
pray plis...
ok....

p/s:mungkin untuk N3 CC 9 LAMBAT SBB QYQA BUSY..HARAP SABAR YE MENUNGGU...
DOAKAN QYQA UNTUK EXAM YA...

5 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

whoaaaaaa..gile arh..
da la nk exam..
dan2 suh g kem..
isk2...
gud luck ek..

qyqa said...

haha..ni gler bukan sbrg gler..
ni gler membunuh,huhu...
zatie pun same..gud luck exam..

cybernetic88 said...

uih. ey kamu gud luck ye =)

Maryam Kamal said...

Salam.

Qyqa,
harap info Maryam bleh membantu.

Cuba Qyqa tilik balik nama kem tu..
Permata negara..
Insan terpilih..

Just imagine..
Dlm ramai2 warga Payrock, Kedah segala..
Qyqa antara yg terpilih..
Terror laaa!

Maryam pun is not selected, tau!

Memangla kem boring..
Tapi..
banyak ilmu Qyqa dapat, insya Allah..

Sbena nye Maryam pun senasib ngan Qyqa..
Kena g kem dekat ngan exm..
Tapi terDEMAM plak..
So, maybe Qyqa ada plan nak menDEMAMkan diri?
=D

Ape ape pown,
based on recent results,
Maryam yakin,
Qyqa akan terus cemerlang!!
Ecece..

=D

Good luck sista..
Aja-aja fighting!

Qyqa,
kem, kem jugak..
exm, exm jugakk..

Chomelnya Chenta jgnla dilupa!

=D

Maaf ya kalau ada TERasa apa-apa.

Wallahu'alam.

içimden geldiği gibi ~~~ said...

visit your blog...loves.

There was an error in this gadget