[[QYQA'S]]

Monday, October 5, 2009

SJ NAK CORET...=)



Hailowwwww...assalamualaikum...
adussss..hari ni hari isnin..hurm opkos ler kena pergi skolah kan...
semangat juga sebenarnya tapi rasa malas tu lagi banyak,he3...
qyqa bangun kira awal jugalah tadi,kul 6 pg..
he3...bangunlah awal macam mana pun,qyqa mesti juga dtg skolah lambat juga..
alah,skolah tepi pagar rumah jer,apa nak heran kan...
berdaulat giler tadi,sampai skolah kul 7.20 oooo...
dahlah tu,cari stoken sepasang tak jumpa..
adussssss...habis???
pakai jer lah

STOKIN KAHWIN...HITAM N PUTIH..

ceh berdaulat tu...dahlah kat skolah qyqa ni mana bole pakai stokin hitam..alah redah jerlah kan.

td ingatkan x da perhimpunan tapi ada juga..
cg dok takallam pasal banyak benda jg...
yg menarik perhatian pasal BUDAK PMR YANG NAK EXAM RABU NI...

he3..dalam hati qyqa...AKU DAH RASA SEMUA NI TAHUN LEPAS!!!AMBIK MEKA...
he3..mesti tension tu...mana tak nya,ramai pihak taruh harapan tinggi..

PK HEM sound td...saper bdk PMR yg alih count down exam kat papan count down tu...Cg tak restu exam dia sampailah dia minta maaf..
cam ner tau form3??
opkoslah sebab budak tu tolak angka kat count down PMR jd sampai 800 hari..
kompem bdk form3 tu...
mesti sbb tension nak exam..
so,menipu diri sendiri dgn palsukan count down...

hooooooo...qyqa tau ler sbb qyqa pun salu bt thn lepas..
he3..kawan2 qyqa ckp nasib baik qyqa bt tahun lepas...
kalau buat tahun ni,lansung x redha exam...he3...

so...tahun dpn qyqa tak kan alihkan count down SPM walaupun tension tgk angka yang makin sikit tu,he3...
oh tak!!!!

TAHUN DEPAN SPM????
WA TALA PECAYA MA......
TAPI KENA PERCAYA JUGA LA...

qyqa nak buktikan yg walau pun dok kat kolah harian biasa,qyqa boleh wat yg terbaik untuk SPM
(sedih sbb x dpt SBP OR MRSM la ni....=p)

tp tu ler...qyqa ni ckit punya malas...
bukan ckit tp BANYAK..

terutamanya waktu BIO OR MEAN BIOL???
he3...nak jd dentist tp mls bio...
geno tuh??
memang...
bila jer melangkah masuk dlm mkmal bio tu....mata tertiber jer jd garfield...kuyu semacam...aisehhhhhhhh...

jd kpd sesaper yg pernah blaja bio...
bg ler ckit nasihat cam ner nak bg tak ngantuk waktu bio???
cell tu cam jelly jer,he3...

banyak pula dok merepek...
k ler....mengundur diri...

wassalam ya habibati...
uhibbukum....(syg semua...)

4 comments:

fzm2 said...

cmne xnk ngnt0k wk2 bio??
small matter r!brangan jew
pape..tp mte still maintain
kt mke cg.jngn knt0i!
pastu c0nteng2 krts tp buwt2
mcm 2lis n0ta r..hehhehe
petua uh!tulah yg saya buwt ta0n
leps..hehehehhe.pape p0n result spm
still gmpk pew...huhuhu

qyqa said...

ayokkkkk...
btol ka bole ni????
brangan ek...
memang salu wat tp kalu kat mkmal bio tu x bole nak berangan yg indah...
sbb banyak nampak rangka2 n bnda2 yg membiolkan otak...
he3...
so...tongkat dagu n krooooooohhhhhhh...piuh...

hananorisa said...

mmm...pd pndapat hana...
bio bkan subjek hafal semata-mata...
tp utk study bio..yg paling penting adalah pemahaman...tak guna klu kita hafal tp tak faham kan? dulu cikgu selalu kata..bdak bio copycatters...tahu kan sbb apa? sbb student bio selalu m'hafal ...so kiranya kita nie mcm buku bio bergerak..

sbb even nnti klu qyqa masuk uni dah 6t.....perkara sama akan berlaku t'utamanya subjek bio and kimia sbb dua subjek nie akan diulang dan diulang berulang-ulang kali..

--->klu tak nk ngantuk kat kelas masa bio mcm mane ek..ntahlah sbb apa yg pasti dulu Hana pun ngatuk gak dlm kelas bio.....

--->klu ngantok, cuba qyqa buat exercise tangan yg mcm dlm criter p.ramlee ...alah yg citer tiga abdul tu...

--->or qyqa boleh goyang2kan ibu jari kaki kalau rasa ngantuk..dn yg paling penting qyqa kena betulkan niat qyqa...sbb sumenye bermula dgn niat or azam..

---?klu sblum masuk kelas lagi, kta dah pk klu msuk kelas bio je ngantuk..4 sure kita akan ngantok..

---->or, klu ngantuk cuba qyqa aktif dlm kelas...tanya soalan kat cikgu...buat sesi interaktif...tak delah rasa ngatok sgt sbb ada sesi soal jawab...

dunno, how it will works for u tp sume tu Hana dah buat masa f4 n f5 dulu...

pesanan ikhlas dr Hana...we will never always get what we want but at least we try before we give up...

qyqa said...

salam hana...
btol tu,bio ni ble qyqa tgk cam sejarah pun da jgak...hafal melambak!!!

wa...
banyaknya petua hana..
suka3!!!!
tq...

btol la...qyqa kena paksa diri qyqa ni untuk jatoh cnta kat bio tu...
baru bio tu nak masuk dlm otak kan...

tang bt exercise tgn cam 3 ABDUL tu,
kena tgk balik cter tu sbb tak ingat,he3...

pape pon...tq hana(heroin novel qyqa)he3

There was an error in this gadget