[[QYQA'S]]

Sunday, September 13, 2009

reSULT PEKsa..



~gambar wajah x berdosa walaupun result hampeh,he3..~

Assalamualaikum..
adoh,cepatnya masa berlalu kan..
tup-tap tup-tap dah nak dekat raya..
alahai,bila lagi kan nak berchenta dengan baju raya yang bagai tu??
ala-ala miss world kelas pertama lah nanti kalu bab bergaya sakan..
eceh,berdaulat giler tu,he3..

kat sini,qyqa nak coretkan sikit result peperiksaan penilaian 2 hari tu..
walaupun just penilaian tapi still ikut format..
huh,jenuhla nak berchenta dengan buku yg berlambak tu..
tp sebenarnya tak adalah berchenta sgt..
ha,sebab tulah result aci cukup makan jer(takut kena gastrik,huhu)

Yang dapat A..

matematik moden(turun 3 markah)

bahasa melayu(turun 4 markah)

pendidikan al-quran dan as-sunnah(turun 8 markah!!!!)

pendidikan syariah islamiah..(naik 18 markah!!!~berchenta sungguh ni)

additional mathematics(turun 7 markah)

tengok..banyak yg turun dari yang naik..cam hampeh betoi kan..


Yang dapat B..(agak berdaulat sebenarnya)

sejarah..(dari A jatuh b..hancussss)

Bahasa inggeris..(ni pun sama..bahagian literature aci pakai redah jer)

bahasa arab..(meningkat sikit markahnya~buat esei tu...)

kimia..(makin jatuh result kimia qyqa..truk ar..makin belajar makin 'SENANG GLER'!!!)

biology..(huwarh...ni pun jatuh...banyak o sampai 12 markah..dari a yg comei tu jd b..)

fizik..(pun jatuh juga..)


banyak sangat yg jatuh lah...cg kelas qyqa pun dok bising jg..hari tu bole dapat 8a ni tinggal 5a jer..kira dah cukup sampai seru nak jadi nyawa ikan dah tu..mak qyqa pun bising gak sebab asyik dok berchenta dengan komputer ni..eceh...tak per,akhir tahun ni,qyqa nak buat lek lok..tu pun kalau angin somalia malas tak datang..kalau datang datang memang bencanalah tahap hiperbola..wassalam jawabnya..

ada pape nasihat tak untuk budak pra-matang ni jadi rajin???
nasihat ckit..
eceh..
wassalam..

4 comments:

ainulmardhiah said...

salam..cik qyqa ni bru form 4 ke? kire orait la dpt result camtu..akak dlu mse form 4, ade dua sbjek fail...kimia n add math., huhu..malu2..
tp alhamdulillah, spm akak dapat 2A utk sbjek2 ni..cume bahasa arab tinggi la yg down..6C tu..hohoho..

ainulmardhiah said...

mybe SPM leh dpt straight A. INSYAALLAH...=P

qyqa said...

salam kak..thanks untuk kata3 semangat tu...
he3...kalu kimia pun sy memang lemah banyak sgt...
doakan sy dpt yg terbaik ye..

Bang rachmat said...

Maju terus pantang mundur, belajar terus jangan kebanyakan nganggur, pasti nilai kamu akan naik semua.

There was an error in this gadget