[[QYQA'S]]

Wednesday, September 2, 2009

Nak merepek..

ASSALAMUALAIKUM semua..
Huwarh...boringlah sekarang ni..sepatutnya waktu ni kena buat homework tapi rasa malas sangatlah..sengal giler sekarang ni.Tu yang rasa nak merepek jer..
eceh..nak merepek pa ya?ala..tak kesahlah kan..ada aku kesah??eceh..cam pernah dengar jer tagline tuh,huhu...

Tension ni sebenarnya sebab tadi kat sekolah dapat result periksa..Adoi,lemah semangat limpa+hati kalau cakap pasal result ni...tap per,nanti qiqa nak juga tulis kat blog ni..sajer,nak kongsi2..bila dah dapat semua paper,nak coretkan juga kat sini..hahaha,berdaulat giler tuh!!



nak kongsilah dengar meka lagu2 yg qiqa suka dengar..eceh..berdaulat sangat ker ha lagu yang cik qiqa suka dengar sampai nak tulis kat blog ni?
he3...suka hatilah kan...blog sendiri..

1.lagu nasyid KELUARGA BAHAGIA by SAUJANA..
kalau dengar lagu ni,Qiqa mesti rasa sayu tau...cam lah lagu ni ada aura..memang betul...rasa sayu sangat...nak kata sampai nangis tu,tak adalah sangat..

2.lagu LOVE STORY by TAYLOR SWIFT..
pEh,ni lagu masyuk siut..sukalah dengar lagu ni,ala-ala berangan sakanlah kalau dengar lagu ni.melampau ker ha?hehe..bayangkan sang putera datang..eceh,tak berdaulat tu!!

3.lagu TERUSKANLAH by AGNES MONICA..
adusssss...ni 1 lagi lagu jiwengssss...lagu ni betul2 mendayu taw..ada pakwe tapi pakwe tu macam orang asing dalam diri kita ni.Oceh...baik tak payah ada pakwe kan..tapi...COUPLE ADALAH HARAM K...

4.lagu THE CLIMB by MILEY CYRUS..
ni lagu yang bagi semangat kat qiqa..lagu ni kalau dihayati betul2 memang membakar semangat..nadanya pun bes ooooooo...

5.lagu TEMAN SEJATI by BROTHERS..
kalau dengar lagu ni,qiqa mesti teringat kat kawan2 lama qiqa..aduh,rindu giler!!!!

korang pun mesti ada lagu kegemaran kan..lagu korea?haha,qiqa tak layanlah..hehe sebab tak paham so tak ada fell..tapi suka muka orang korea..
pe ek agaknya lagu kegemaran korang??
tell me ha..
k mak dah bising tu..
adious..
wassalam ya habibi wa habibati..

7 comments:

Anonymous said...

suka i jer lagu korea..
you never say good bye..
huhu

B E L L A said...

same2, me pon xlayan korea langsung.
and dram2 cite ke movie semua xlayan.
tataw apsal xleh masuk.

Skang asek dok dengar obsessed-Mariah Carey :)

qyqa said...

hai bella..
wah,da jg geng yg tak suka lagu korea..
tp ramailah yg obses dgn lagu korea..
qyqa jus suka muka diorang jer he3

Mariah carey?:)
tp lg suka miley cyrus! )p

AISHALIFE-LINE said...

hmm..lagunya bagus-bagus,itu saya juga suka semua.Thanks dah follow me ya.Btw,merepek tuh apa ya?duh kurang faham bahasa malay :D

qyqa said...

Salam kak aisha..
merepek tumacam nak cakap perkara yang tak adalah penting pun,just suka2 nak cakap..
lebih kurang macam tulah,he3..
macam membebellah..

akak dok kat arab ye?amazing!
sy pun amik arab kat kolah,huhu

Azleena said...

Haa.... suke gak lagu Korea ...tak paham pun, tapi ada yg pandai menyentuh hati ...
TIMELESS ....super junior ....

Lagu melayu yg jiwang karat tahap dewa ....suke yg amat ....

Lagu-lagu nasyid ...rata-rata memang suker ...yg geng Rabbani lah bez...

Dan paling suke ialah ... HINDI POWER .
memang hantu lagu Hindi .... dah minat sedari fom 2 .....
lagu Hindi ni kan...banyak bg idea sedih2 ....

Tata.......

yunix77 said...

suka gak lagu2 korea
antaranya lagu tema drama All In tuh
Park Yong Ha nyanyi
apa ehh tajuk dia
check kat youtube....sedapppp

lagu2 dr kdrama my girl pun syiok
hr tu d/load semua lagu
tp bila format pc...lupa nk copy
lebur. waaa

There was an error in this gadget