[[QYQA'S]]

Wednesday, May 18, 2011

Hoi Penulis Chomelnya Chenta!!!!!!!!!!!!


"Bedebah punya penulis! Kata nak siapkan cerita, tapi nan hado!!!!!!!!" -emo


Assalamualaikum kesayangan saya.. ^^

Dialog diatas sekadar rekaan semata-mata.hehe.

Iya, qyqa masih lagi x siapakan manuskrip chomelnya centa. wuuuuu. dasar pemalas. aura nak menulis memang dah hilang sama sekali. entah bila nak siap. rasanya qyqa dah taip x sampai separuh kot. aiisshhhhh. memang hampeh punya budak kan, 5 bulan cuti tapi x boleh nak siap. teruk teruk. =.='


kau jaga anak ker????
-emo

err.. x tapi saya jaga adek saya. (^.^) <------muka comei

bedebah!!!


cepat sambung lepas ni!!! -emo lagi


tapi saya nak sambung belajar pula lepas ni..

bedebah!!



iya, qyqa nak sambung belajar lepas ni. And thanx pada yang sudi bertanya. rasa ada orang caring gituh. \(^.^)/


kelik untuk demok


qyqa nak sambung study kat Kolej MARA Kulim Kedah. iya, jadi budak matrik yg katanya super sibuk selama setahun. Haiishh dengar kan orang cakap budak matrik ni busy gila.


Jadi... bilakah kau akan sambung cerita kau hah???


=.='



Doakan saya yer duduk sana rajin belajar. 23hb ni saya pergi. iya, hari senin ni. takut. harap-harap saya boleh adapt dengan cara hidup kat sana.



nak hempuk diri ni sebab maseh x boleh nak siapakan chomelnya chenta. sorry sorry okkkkk...


E-novel Links

^
|
|
|
|
|

nasib baik ada blog kat atas ni, boleh godek2 cari e-novel yg lain yang sangat syooookkk... ^^

pray 4 me keyh.. ^^

9 comments:

Maryam Kamal said...

ololo.. janganla emo2 :P

terkezut ak.. ingtkan betoi la ade org panggil ang bedebah.. sape la yg bedebah tu.. haha. astaghfirullah :D

weh.. same la. bila pikir balik, aku ingat lgi plan lepas SPM, nak menulis banyak2.. idea tengah mencurah derrr.. tp lepas SPM, mcm.. aik, mana pegi sume idea tu? haha.

ang ok le, at least ada jugak CC.. dan beberapa cerpen lain.. Stand By Me bagaii. aku? habuk pun tadak. debu nak buat tayammum pun x ade! haha

all the best weii. blaja elok2. jangan gataii cari Rizkin kat sana, oke! :)

Anonymous said...

kmkulim best tau...gudluck

hani said...

dun worry =)
matrik sangat senang,cuma ulang balik apa yang pernah belajar kat sekolah je pun...=)

Nurul.Liyana said...

waaa...qyqa smbung kt kolej mara kulim...kiter pun kt situ dulu...batch 2005/2006...alamak, rasa tua la plak...huhu...apepun, belajar elok2...musim buah nanti blh la petik buah2 rambutan kat sekitar tue...kalau rajin lg, pepagi pergi la tengok ada durian jatuh ke tak...huhu...selamat berlajar dan bermain...setahun masa yang singkat jer... :)

cahayabintang said...

qyqa,tak busy pun masuk matrik. rileks je, enjoy study matrik. ;)

honeyBee said...

matrix sebok???naaaaaaahhhh~ bese je..in fact,it's the best time to enjoy!! not in school anymore n not yet in uni..transition state la kire..hahaha

papepun enjoy..enjoy jugak..study jgn dilupekan..

gud luck dik dlm menjalani kehidupan baru..chaiyokk2!!

Mimie said...

amboi chek qyqa..post my greetings nampak (*,*) hehehe....

alaaaa...matrik sangat senang, you can do it bebeh...heheh

Moga2 banyaklah idea tu mencurah2 yeee.....

Arini dah gi KM, Kulim ye?
Belajaq betui2 naa,
jgn gatai nak carik Rizkin hahahha.....

Anyway, best of luck for you and may Allah bless. Amin

Mimie said...

Assalamualaikum.....

Qyqa...lamanye x jenguk kedai kopi qyqa nie....sume owg windu kat qyqa.....bila nak buat hikayat lg???

Belajaq elok2 naaa....belajaq biaq lepaq tp result mesti gempaq, baru betuii...jgn stress naaa...kang xdaq owg nk smbg CC.....(^_^)

may Allah bless you more....Amin

Hananorisa said...

qyqa...hana datang...hehehe...oh ya qyqa...hana tahu macm mana nak selesaikan masalah twin posting ni...nnti qyqa ke blog ni ya

http://myrayusreena.blogspot.com/2011/07/tutorial-double-posting.html

kat blog ni dia akan ajar macam mana nak handle and remove twin post ni...

harap dapat membantu...

rindu dengan chomelnya chenta...=)

There was an error in this gadget