[[QYQA'S]]

Thursday, March 31, 2011

Penjelasan Chomelnya Chenta

Assalamualaikum kawan2 and readers.

Ramai yang tanya bila agaknya qyqa nak sambung Chomelnya Chenta. Jadi qyqa rasa bersalah bila buat orang tertanya-tanya dah tertunggu-tunggu. =.='

Firstly, sorry sangat-sangat tau.

Secondly, ada sebab kenapa qyqa tak sambung CC.

Sebenarnya qyqa dah sambung cerita ni dan selamat berada dalam folder. Tapi qyqa tak mau post kat blog. Last year, Encik Muzri ada suruh qyqa siapkan novel ni sebab nak publish. tapi sebab qyqa nak SPM maka qyqa tangguhkan dulu nak siapkan CC. sebab tu qyqa masih post lagi kat blog.

jadi sekarang ni, qyqa tengah berusaha nak siapkan CC. and qyqa mengakulah banyak lagi tak siap. encik Muzri pun cakap tak payah tergesa-gesa. janji nak cerita menarik. masalahnya qyqa buat lambat pun tak menarik juga. hohoho.

again, sorry.

harap sangat kawan2 and readers sokong qyqa. jangan marah.. qyqa takuuutttttt. T_T.
doa doa la bagi qyqa dapat hidayah nak siapkan novel ni cepat2 sebelum sambung study balik..

boleh??? (^__________^)V

qyqa hargai sgt2 mereka yg suka baca karya qyqa.. thanx a lot baca and komen. tak kiralah komen dekat entry, shoutbox or dalam hati... terima kasih sudi baca.

stay tune...


9 comments:

keSENGALan teserlah.. said...

waa. sopan. =P

janji rizkin n hana ada baby .
HAHAHA

Maryam Kamal said...

oke je
:)

utk future ang jugak kan?

eheh!
all the best weh!
:)

p/s : mcm mn ang boleh kenal baekkk punya ngan Encik Muzri tu? tlg rekomen ungu ranger, boley? hehe :D

qyqa said...

@keSENGALan teserlah..

kau baru tau ka aku sopan???hehehe

eiiiiii..haha

qyqa said...

@Maryam Kamal

thanx ok...

suka..

hehehe

ala kan aku anta juga CC kat penulisan2u tu yg dia kenai aku..hehehe

Anonymous said...

ok je...jnji ending tu best...

Anonymous said...

cik qyqa..awk nie kn..ish sy xtau lar nk kata apew lg..msuk keje lmbt..wk2 keje tdow..wk2 rest lame2..nk blik memg awk owg pling awl..hah!!keje yg sy bg ari 2 dah ciap ke blom???yg fail bertimbun2 2...pliz cpt ckit yek..if not i'll fire u~

Mimie said...

whatever it is make sure
ending yang best x kire lah happy or sad ending (cam LBS) as long citenye x merapu meraban ye....

'neway tq gak sbb buat something yang bole dijadikan pe'release' tension tika takdok idea nak nyiapkan assignment yang bos bagi (hahahha kantoi curik tulang)....

keep up the good work.. (^___^)

~::ChyNta MeDic::~ said...

qyqa!!!....

wat cept2,,,nty aq nk beli novel nie....

hehehe,,,,suke sgt CHOMELNYA CINTA

Ati Masrif said...

salam kenal,

tulis novel ke dik :)

There was an error in this gadget