[[QYQA'S]]

Monday, January 17, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !



Assalamulaikum semua!!!!!

Qyqa dah ditag oleh fathiah raihana untuk join CONTEST BLOG PALING CANTIK,COMEL DAN KEMAS. Terima kasih untuk peluang ini. ngeh3.. sebenarnya cik adik manis ni tag untuk blog qyqa yang lagi satu tu tapi blog yang tu macam kosong sangatlah. tak per,ambil ajalah blog ni. agak cun dari blog QYQA'S SIDE tuh...hehehe...

tah tahulah blog qyqa ni tergolong dalam part mana. nak kata comel,tak semengah mana pun. cantik??? tak pun.. kemas??? agak bersepah juga dengan banyak gajet kan. tapi cuba sajalah nasib. mana tahu mengena. dapat hadiah. ini kali pertama nak join contest macam ni. selalunya.......M. HEHEHE...kalau nak join boleh saja......


syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.


Maka,qyqa nak tag ler 5 insan bertuah ni. ha..yang tak kena tag pun boleh join juga. jangan malu2..ewah..macam contest sendiri pulakan nak over2 gitu..ngeh ngeh.
qyqa tag:

4 comments:

Maryam Kamal said...

aduii. aku pun kena jugak ka?

kalau tak nak macam mane? segan aihhh, belog aku tu.. cuba ang tengok.

tak layak mana 3 kategori tu langsung.. laenla mak cek zati uh. :)

heheh :)

bagus jugak contest ni.. mst ramai follower beliau nanti. ehek! :)

good luck utk ang je lah.. xboley? hik3

qyqa said...

ala...join ja...

ang tgok blog aku dah lah..x handsome langsung tp join gak..
hehehehe..

try jer..=)

keSENGALan teserlah.. said...

woiihh..perlu ke aku join??
hahaha.
macam malas jee..
=P

qyqa said...

zatie..

ish join ja..haha

There was an error in this gadget